Волво Клуб - България

Full Version: "anomalia faro luce anagabble."
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Или според преводача: "Аномалия светлина anagabble фар".
Това ми вади очите от както я взех миналата седмица. Интересно, че мига само 1те няколко км. и после спира, обаче всеки ден почва все повече да светка. Има поставен ксенон "Луксима", сигорно той бърка нещо. Някакви идеи?
За в70 2000г. става въпрос.
Ванка,ако ксенона е направен кадърно би трябвало все още да ти стоят клемите за старите халогенови крушки.Ако е така вземи си халогени и пробвай да видиш дали има разлика,тъкмо ще разгледаш и кабеляците наоколо Wink .
Грешно си го прочел, пише 'Anomalia faro luce anabbagliante' и се превежда 'Abnormal low beam headlamp'.

Съпротивлението на ксенона не отговаря на съпротивлението което очаква компютъра от крушката. Ако ксенона има модул за 'лъжене' - не работи, ако няма трябва да си купиш и да се надяваш да проработи.
А някъде, някой обясняваше как пробил една дупчица фи 1 или там някъде и така "коригирал" очакваните от компа стойности.
Разрови се за теми за ксенони, коментирали са колегите, но понеже съм твърда опозиция на понятието "ксенон в рефлектор" и не ми е било интересно да вниквам с подробности в постовете. (чел съм ги като модератор - няма обиди, на кирилица, грамотно е - значи е ОК)
УСПЕХ

п.п. Кавалера ме е изпреварил ....
Благодаря за отговорите. Мисля да видя за този модул дали го има. Решението с дупченето ми е малко краѝно за сега.
Колега не се занимавай с глупости.Не дупчи никакви модули понеже има и вариант да го прецакаш и да ти се наложи нов да взимаш.Най-лесното нещо за оправяне на тази грешка е да сложиш просто 55w ксенонова крушка понеже до преди време се внасяха само 35w ксенони.
Това пък въобще няма да помогне - контролера мери пад на напрежение след крушката. Каквато и крушка да сложиш пада след баласта остава същия. Проблема се решава с това:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.hid.bg/stop-error-kabeli">http://www.hid.bg/stop-error-kabeli</a><!-- m -->
Да колега объркал съм се.По чужди форуми на волво съм попадал на теми където описват проблеми с тия стоп ерор лабели.
Аз обмислям варианта от доста време да си сложа ксенон, понеже има оферти за 55w система на хубави цени.Такаче колега gramov сложи си направо крушката и баласта 55w.
Не съм решил още как да действам. Като направя нещо, ще споделя.
Pages: 1 2 3