Волво Клуб - България

Full Version: Дата, час и място на срещите.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Ще бъде добре ако има определено място и дата за сбирки. Примерно всяка предпоследна неделя от месеца. Ставаме все повече и ще бъде трудно да намираме дни, в които всички да сме свободни. Ако има фиксиран ден от месеца всеки ще се опита да подреди програмата си така, че да присъства на сбирката. Има според мен две удобни места за провеждане на сбирките. Първото е пред НИМ /Национален исторически музей се намира в резиденция Бояна, има много място за паркиране, дълга отсечка за тестове на колите, наблизо има бензиностанция, кръчма и кафенета. Второто е в Дружба /не знам името на булеварда, има китайски ресторант, Ефри ще го обясни по-добре/.
Да прав си за това предложение.Не всички са нон-стоп свободни като мен 8) така че е редно да се помисли за нещо от този тип(това оставям на вас)А колкото до мястото за срещите - аз доста често ходя горе на резиденцията на бояна,мястото не е лошо,широко е и е доборо за тестване на колите ни,защото на миналата среща беше доста неприятно да се въртът колите почти срещу насрещното :lol:
В дружба не съм много запознат къде може да се събираме но щом казваш предполагам е добро мястото.

Моя глас е за БОЯНА.

ПП:Само дано не ни изгонаят полицайте,защото последния път като се събирах с приятели така стана :roll:
ППП:Току що ми званнаха да ходя там да въртим колите че нали пак сняг и абее.....знаете как е :wink:
Много добре предложение! Wink
Аз лично нямам претенции към мястото на срещата. Дано всички се съгласят и тези срещи се състоят Wink
И аз съм за срещите да са фиксирани. Хубаво е да се координираме с БМВ и Опел форума щото и тяхните срещи са на Бояна. Лошо няма по принцип, но да не станем много навалица на едно място :wink:
Това със срещите ще го измислим все някак, ама ме притеснява че е само дадено неделята като ден.
Второ - трябва и технически срещи с пипване и оправяне на колите - дребни работи. И трето е само да се видим като за на кафе - което е и по лесно през седмицата.
Така че мислете по тия въпроси.
Събота също е добър ден за срещи. Може да определим предпоследната събота или неделя и така всички ще знаем, че тогава ни очаква сбирка. Останалите подробности лесно се уточняват седмица преди срещата. Ще пробваме различни места за сбор и така ще намерим удобното. Мястото трябва да отговаря на някои изисквания.
1. Да има достатъчно място за паркиране.
2. Да няма натоварен пътен трафик.
3. Да има кафенце и/или биричка и др.
4. Място за тестване на машините.
5. Да има къде една вода да се пусне :lol:
Вчера в едно предаване по телевизията кметъла на Каварна обеща рок изненади през месеците юни, юли. Това ми даде повод да си помечтая /живи и здрави/ за една национална /бира, Волво, рокендрол/ среща на феновете на великата марка Волво в Каварна. :wink:
Big Grin Big Grin Big Grin
monsters of rock фестивал в каварна /или около каварна / 03-07август
аз съм там голямо червено волво и голяма синя палатка Big Grin . можем да си спретнем един волво бивак

пп. на 24 съм в софия на концерт, ако има няква среща в събота ще дойда. до неделя не знам дали ще остана, но ще видим има още време до тогава
Пред НИМ звучи доста добре. Най-добре ще бъде срещите да са в неделя, но и съботата е вариант!
Мисля,че Бояна е отлична идея,подкрепям я.И може би събота като ден е по-удачно.Но, това е само мое мнение,както е удобно на повечето така ще го направим вероятно. Smile
Pages: 1 2 3