Волво Клуб - България

Full Version: Заден лагер главина?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги вие ми заден лагер. Проверих цените в Ауто плюс най изгоден идва MOOG за 130 лв. Некви мнения и препоръки?
В Мото-Пфое тази главина в комплект с лагера е на цена около 360 лв. :? . Ако ти предлагат само лагер без главината им кажи да ти го поставят те ако могат Confusedhock: .Лагера и главината вървят в комплект по принцип и мисля че не е възможна само подмяната на лагера - т.е.да го избиеш от главината и после да поставиш новия.
Лагер главина на moog 100лв
Има и китайски вариант който е 82лв колега
Мисля си че и moog на тази цена може би няма да е от най-качествените
Но пък fag и skf са по 200-300лв така че лично аз бих рискувал с moog
Ако имаш интерес пиши на лични
Я си вземи една главина направо от колегите които продават тук чаркалъци.Няма начин да не са им читави понеже рядко се среща често такава тема за такъв проблем.Колкото и да е ще те изкара няколко години а до тогава ще си станал паралия и ще смениш колата Wink
Лагер, преса, ходене по стругари сигурно ще ти се наложи...все губене на пари и време.Сваляш твойта главина, слагаш "новата" и си готов.
Колеги нема начин да се смени само лагера така че върви с цялата главина. Ще рискувам с MOOG е*ал съм го. Явно колата е седяла преди да я взема повечко и се е спекла греста.
Kolegi dnes smenih glavinata. Okaza se 4e v auto plus nqma moog ta vzeh ot Hristo Kolev za 105 nekva belgiiska. Si4ko pasna i e tochno!