Волво Клуб - България

Full Version: Волво 460 проблем със светлините
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте днес ми се случи нещо много странно! Прибирам се вечерта и всички светлини по колата си работят. Сутринта на следващия ден паля няма габарити и таблото не ми свети нищо по него освен контолните лампички. Фаровете си работят къси и дълги стоповете също. Ако някои може да помогне нека даде съвет. Колата е Волво 460 1.7 инжекция.Благодаря предварително!!!!
Бушоните провери ли ги? Smile
Мислех си че съм изпробжал жсички варианти ама не. След като прожерих бушони ,крушки ключове и копчета всичко ми изглежадше ОК само че габаритни светлини и таблото не ми светеха!!!! По - късно същата вечер след 30 - 40 минути каране спрях и загасих колата да си взема цигаи от кварталния магазин. На връщане гледам фаровете ми за мъгла (които в най - скоро време ще разкарам) бяха целите в лед. Е реших да махна леда.....Качвам се паля колата врътвам фаровете и какво да гледам таблото свети габаритите и те?!?!?!?! Някакви идеи за възможната причина на някои идват ли му штото ми е малко невероятно всичко това да е от факта че скапаните фарчета за мъгла бяха порити с лед?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.4shared.com/photo/wRe8SpRQ/01022012975.html">http://www.4shared.com/photo/wRe8SpRQ/01022012975.html</a><!-- m -->
Някоя букса ти прави проблем около таблото.Лошото е че няма рецепта.
Смъкване проверка евентуално ремонт до оправяне на проблема.Успех Smile
Да чукна на дърво от този случай не са ми се губили габаритите Smile Ще почакам да се стопли малки времето и ще я карам някъде на някои който разбира от тоци да се пробва да и намери проблема, а до тогава ще стискам палци да не ми изгаснат светлините.