Волво Клуб - България

Full Version: ...защо ? С нови гуми не мога да издрапам
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
За бога братя и сестри аз ли съм некъдърник или какво ? с нови зимни гуми Fulda cristal не мога да издрапам от паркинга пред блока ,ако някой друг е с такива гуми нека нека сподели мнение АЗ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ КУПЯ ТАКИВА ГУМИ а били невероятни ...
Ами купи си най-накрая едно Волво с предно предаване бе ...... ей само камиони караш да му се невиди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... just Yokohama Wink Tongue Tongue Tongue
mevdo Wrote:Ами купи си най-накрая едно Волво с предно предаване бе ...... ей само камиони караш да му се невиди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той си е купил класическо Волво Карамфиле Wink ,такова каквото караше и ти-ако си спомняш :mrgreen:

stefpetkov Wrote:За бога братя и сестри

СтеФчоФ,на теб ли да ти казвам че не всяка гума е подходяща за задно предаване... :o ,че има значение каква е шарката,еластичността на каучука...,широчината също е от голямо значение...,пък и да спомена-налягането в гумата също влияе на сцеплението Wink
Ако имаш време ела на "тест драйв" в Герман...,ще бъде забавно :mrgreen:
Аз съм с Fulda и нямам почити никакви проблеми, вече трета зима.
Хмм, Фулда казваш... Аз със такива никога не съм карал, но пък преди години бях с Волво 345 и си купих един комплект чисто нови Hankook W440 (Icebear). Останах супер очарован от тях и за друга зимна гума не съм и мислел. Сега съм с 940 комби и естествено същите гуми (е, с 2 цола по-големи де...) но пак са супер. Ровя се в снега като прасе в тикви ;-) . А относно задвижващите колела - То се знае, че предното предаване е допустимо единствено като допълнение на задното, но никога самостоятелно (нищо лично към колегите, на които задните колела служат за подпиране на купето и за захващане на въжето за ръчната)... :-)
Zerinoff Wrote:... А относно задвижващите колела - То се знае, че предното предаване е допустимо единствено като допълнение на задното, но никога самостоятелно (нищо лично към колегите, на които задните колела служат за подпиране на купето и за захващане на въжето за ръчната)... :-)
Това поредния форумен майтап ли е? :lol:
Естествено ;-) . А извън майтапа - до сега съм карал много коли с предно, но слава богу, никога не съм имал такава. Казват, че за всеки влак си има пътници. Е, аз съм фен на класиката (особено ако тежи повечко) :-) .
Zerinoff Wrote:Хмм, Фулда казваш... Аз със такива никога не съм карал, но пък преди години бях с Волво 345 и си купих един комплект чисто нови Hankook W440 (Icebear). Останах супер очарован от тях и за друга зимна гума не съм и мислел. Сега съм с 940 комби и естествено същите гуми (е, с 2 цола по-големи де...) но пак са супер. Ровя се в снега като прасе в тикви ;-) . А относно задвижващите колела - То се знае, че предното предаване е допустимо единствено като допълнение на задното, но никога самостоятелно (нищо лично към колегите, на които задните колела служат за подпиране на купето и за захващане на въжето за ръчната)... :-)
много правилно,колега
Задно с блокаж е най лудото а ако имаш вериги от тия като паяк дето са е това вече е пълната лудница. От скоро имам фиат браво и 5 пъти го карам и 5 пъти ме бутат от снега. И с волвото съм затъвал ама се измъкнах без бутане. Искам гуми 195/70/15 да пробвам как ще е с тях 940 ката.
Pages: 1 2 3 4 5