Волво Клуб - България

Full Version: Покана от Пежо Клуб България
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Привет, колеги!
Казвам се Людмила Пенева и съм член на Пежо Клуб България.
Повода да ви пиша е Дарителската инициатива на ПКБ!
През 2007-ма година, ако някои от вас си спомнят, направихме съвместна подобна акция заедно с вас и с колегите от Опел Клуб в гр. Трън, като огромен принос за успеха ни тогава има Kire (малко информация). Ето защо си позволих отново да отправя призив към вас да се включите!
От своя страна поемам ангажимента да ви информирам за развитието на събитията около кампанията!
Поздрави!
Ех Люси Smile ...нямате нямате -и току изчезнеш :mrgreen:
Естествено че ще се включим в дарителската кампания Wink ,идеята е колко време имаме за това?
Поздрави!
Кога ще се състои Сбирката?
Краен срок за събиране на средствата е 31-ви март! Idea На 1-ви април сте добре дошли на Ал. Невски, когато ще отворим нашата дарителска кутия, за да видим там какви средства сме събрали.
Здравейте!
Дарителстата акция ще бъде поведена на 05.05.2012год. Ще занесем подаръците си в дома "Св. Иван Рилски" в с.Разлив (до Правец).
Желаещите да дойдат нека да са на 05.05.2012г.пред бензиностанцията на Петрол до КАТ в 09:30 часа. Там ще натоварим всичко закупено, както личните ни дарения.
Моля, желаещите да дойдат, да се запишат в тази тема!
Искам да кача и няколко снимки, когато Дани дойде да предаде паричките на площада на нашата сбирка в края на срока:
[Image: dad2cda780db7b89.jpg]
[Image: 2ca86d8995d178b0.jpg]
[Image: 016b0ebd512e145d.jpg]
Люси, само искам да вметна,че тогава аз бях само в ролята на куриер.Официалното лице,представител на УС беше Ванката!
Нямаше как да присъстваме ,но все пак чакаме снимки и коментари от мероприятието днес. Smile
Тъй като моята мила мама се е постарала много с разказа, ви копирам нейните думи от вчера Smile
Quote:Здравейте! Вчера след девет вечерта форумът беше замлъкнал и за това не можах да напиша за изпълнението на акцията, но след вчерашното успешно изпълнена мисия е време за отчет.
С зам.директорката на 105 СОУ ходихме до "световноизвестния търговски център" Илиенци и от МАТ СТАР взехме маратонки за всяко дете (по мейла получихме номерата на всяко едно в дома) на обща стойност 517лв, а собственика на магазина подари магнитни гривни за всяко дете. От съседното магазинче купихме по 3 чифта чорапи за 180лв .
Следващата ни спирка беще АНИМЕКС 98, от които взехме вафли и бонбони за 70лв, а те подариха и бонбони "С ОБИЧ" и сладки неща за ръководителите на дома.
На следващия ден закупихме стереоуредба на стойност 200лв, която изглеждаше така:
[Image: df87bb38a9ab755d.jpg]
отделно взехме и кантарче за 54лв за лекарския кабинет.
После от следващите магазини взехме осем топки на стойност 48лв и по две плодови сокчета на дете за 43 лв. Предпоследно взехме блузките за 287 лв.
В петък вечерта настана приятнана работа - на всяко дете се слагаха в отделна торбичка с името му, закупените неща (без лакомствата, защото са добре опаковани за транспорт, така че утре ще ги разпределим в дома) ето така изглеждаха нещата:
[Image: fca7cfeb0e98a7c0.jpg]
Вчера на сборния пунк бяхме ето тези коли:
[Image: bc983a1fb7ad2cb4.jpg]
Дойде Мирелла,[Image: 5a7324ba2d74327d.jpg]
която не можеше да дойде в Разлив и донесе много дрехи - багажника на Иво се напълни,а с малко закъснение дойдоха хората на "Лактима БАЛКАН" с плодовите млека на стойност 56лв и Майк ги зареди в 407-чката.
[Image: 1ad4f1f117302602.jpg]
Общата стойност на закупените неща възлизаще на 1401лв. Останалото ще бъде предадено за следваща акция във Варна и отново в този дом.
В 10:30 тръгнахме към дома. Бяхме трите 407-ци, със залепени надписи
[Image: 839648e1db00b91f.jpg]
По магистралата много бързо стигнахме до дома. Децата ни посрещнаха с невероятно въодушевление. Скачаха, радваха ни се, искаха всички да ни прегърнат.
На бързо с трите ученички от 105 , които бяха дошли с нас, доопаковахме подаръците с лакомствата и започна най-приятния момент за всяко едно дете - раздаването на пакетчетата. Всяко едно благодареше за подаръка, все едно сме му дали огромно количество а не само една торбичка.
Мъжете сложиха уредбата и децата бяха много зарадвани на репликата ни – това е за вас и вие го ползувайте. В дома имало вече две уредби, но едната била при директорката, а другата също не можели да я ползват, за това тази наша реплика беше приета с голям възторг. Дано уредбата да остане за ползуване от децата.
За съжаление нямах възложността да направя снимки, но Оля ( hitrata_lisi4ka) направи много и обеща да ги помести тук. ОБЕЩАЛА Е – зная че ще го изпълни!
След това настана игра в двора с всички топки, а големите с музиката. В дома не се слуща чалга, основен стил тук е рапът. Гледахме много интересесен танц - брейк, изпълнен от Иво, а после двама-трима мъници изпълняваха техни брейкове. Мишо играеше баскетбол с наколко младежи, а Пепи пък с най-големите говореше да автомобили , за продължаване на обучението след техникума (всички учат в техникуми, за да имат професия при завършване). Основното училише в селото е в двора на дома, а гимназиалния курс (по-скоро техникумският) е в Правец или Ботевград и с автобусчето им ги карат до там. Децата от 105 училище също бяха много заети. В общи линии всички бяхме ангажирани от поне 4 - 5 деца.
Бяхме записали 15 приказки, така че в следобедната почивка, големите решиха да ги пуснат на малките(които по принцип трябва следобед да спят).
Към 14:30 напуснахме дома, защото децата не искаха да отидат на обядват докато сме там. Обещахме да отидем при тях и друг път.
Напуснахме Разлив и решихме да направим малка разходка. Първо обядвяхме в една приятна механа и от там мина ретропарад на стари автомобили.
След което продължихме към Чекотинския манастир, който е разположен в поречието на река Малък Искър, на около 15 км от Правец.
[Image: addee0e35c56e31f.jpg]
Много приятно място!

А аз след обяда ще кача още снимки.