Волво Клуб - България

Full Version: Продавам части за волво в 40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
продавам двигател 2000 140к.с. много запазен
скоростна кутия,
кормилна рейка
моторче за чистачките
десен калник
предна и задна броня
десен калник
осхте калници и врати
и още много части от под капака
за волво 40

тел 0898892721
Колега и хиляда теми да пуснеш , пак трудно ще продадеш нещо, като не отговаряш на Л.С. :evil:
Отговарям на всеки, който е писал. На твоето питане съм отговорил отдавна.

все още се продава двигател 2000 140 к.с.
скоростна кутия и още от под капака на колата
Ето го единственият отговор от теб колега... Моя въпрос е цена на халогени за мъгла и антикрило... ти ми продаваш фарове... намираш ли някаква разлика Confusedhock: Жив и здрав да си...

zdravei kolata e ot 1996 no neshtata za koito me pitash sa ok, kakto kriloto taka i farovete. az ne sam v bg i shte ti dam telefon da se svurjesh za da moejsh eventualno da gi vzmesh. 300 leva za anti rkilo plus dvata fara plus dvete krushki koito si rabotiat plus oshte edna nova bonus. ako imash skype moia e vizualize imam oshte chati to sashtata kola
То всички 9 мнения на vizualize само първите три са писани от Белград, последните 6 са от България...,което нещо ме притеснява :?
Всички публикувани теми в други раздели вече ги няма,и моля потребителя да прочете внимателно правилата за писане във Форума преди да отговори!
Моля някой да сподели мнение-реална ли е обявата?
Обявата е реална. Купих страничните лайсни на праговете, халогените с релето, антикрилото, механиката на чистачките (без рамената и моторчето) и доста дреболийки на добра цена.
Да, наистиа първите ми коментари са от Сърбия, сега съм в България. Който се обадил и е бил сериозен ме е намерил и си е взел това, което му трябва.
vizualize Wrote:Да, наистиа първите ми коментари са от Сърбия, сега съм в България. Който се обадил и е бил сериозен ме е намерил и си е взел това, което му трябва.
Ок.,желая успех!
MOLIA OBIAVATA DA BUDE SVALENA, ZASHTOTO KOLATA E PRODADENA
BLAGODARIA
колега,трябват ми спешно клемореда с фасонгите,които седят на стоповете на задната врата...моля и снимка да съм сигурен че си ме разбрал за кое точно говоря,че не ми е ясно как по точно да го обясна..
Pages: 1 2