Волво Клуб - България

Full Version: Купувам Ляв стоп В40 новия фейс
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги вече цял месец обикалям моргите и немога да си намеря ляв стоп за в40 новия фейс. За този модел по моргите или са точно отляво блъснати или са го продали скоро. Десен стоп намерих на много места, но ляв няма и няма. Моят е пукнат и искам да го сменя. Ако някой има здрав за продажба без пукнатини и драскотини, моля да пише!
Все още търся!
Коя част по- точно търсиш? Тази , която е на петата врата или частта откъм купето. Защотото частта на петата врата е комплект. Тоест, от единия ктай на вратата до другия е едно цяло и не може да се раздели. Стоп светлината по принцип е в частта, която е закрепена към купето. Но някои казват на всичко що свети отзад на колата СТОП.
Жорка, ако изчакаш до понеделник може да помогна, имам таен източник... Wink , е също така да си миеш зъбите редовно ,да си пиеш млякото и да слушкаш......това последното е майтап ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И ще слушкам и ще си пия млякото и ще изчакам до понеделник. Толкова време вече търся, че няма такъв карък като мене във всяка втора морга само десни стопове намирам е на това какво му викаш......
Eхо на мен пък ми трябва десен стоп за новия фейс на V 40 производство 2002 г. дизел, 115 к.с., 1,9 дизел. И да се възмутя, че някой ми го е счупил на паркинга и не е имал доблестта да си остави номера на гражданската застраховка.
От кой град си? Тук във Варна на една от моргите имаше три десни мисля, че 50 лв е цената. Ако искаш мога да проверя и да те свържа с тях да ти го пратят т.е. , ако не си от Варна!
imam go kolega ot v40 45 leva
0893416888
rabotia c Ekont
Пръдължавам с търсенето!
quote="jorkata66"]От кой град си? Тук във Варна на една от моргите имаше три десни мисля, че 50 лв е цената. Ако искаш мога да проверя и да те свържа с тях да ти го пратят т.е. , ако не си от Варна![/quote]

Не съм от Варна от Перник съм
проблемът е в годината на производство, която е 2002 и се оказва, че стоповете произведени в тази година са по-дълги и по-завити.
Ще ти бъда благодарна ако успееш да намериш.
Тел. 0887/836353
Pages: 1 2