Волво Клуб - България

Full Version: Снимки 640х480 на нашите Шведски красавци !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Учи за КМК-то, какво си се закачвал снимки хахахахха SPAMMMM
n0_m0r3_pa1n Wrote:Учи за КМК-то, какво си се закачвал снимки хахахахха SPAMMMM

хахаха гее ти ли си бил това, Георги Smile) Виж на какво хубаво място се засичаме Big Grin

Айде в 14 часа ще се видим на изпита по Компютърни мрежи и комуникации Wink

Поздрави! Smile)
In Flames , гледам гушнал си Берта и Гюнтер ... :lol: Я кажи коя машина е по-добра !? Преди години се носеше слух , че шефовете на Волво и Мерседес (вечната европейска конкуренция !) се хванали на бас - след 15 минутно изцялостно потапяне в океана на колите , коя машина ще запали първа ... Confusedhock: Твойто мнение по въпроса какво е ? :geek:
Батко Радко Wrote:In Flames , гледам гушнал си Берта и Гюнтер ... :lol: Я кажи коя машина е по-добра !? Преди години се носеше слух , че шефовете на Волво и Мерседес (вечната европейска конкуренция !) се хванали на бас - след 15 минутно изцялостно потапяне в океана на колите , коя машина ще запали първа ... Confusedhock: Твойто мнение по въпроса какво е ? :geek:


Хаха интересен факт, не го знаех! ...Ами ще започна с управлението- на Мерцедеса(които е 2011 г.) управлението, педалите и смяната на предавките като цяло на усет са почти 1:1 като на Волвото което е 2003-та година....Като цяло возията също, но все пак мерцедеса е нов и вътре не се чува нищо освен гумите на пътя....И двете са адски истабилни...Мерцедеса е 143 коня, Волвото 163...дизеляци и двете коли Smile

В крайна сметка- Мерцедеса е адск искучен семпъл и обикновен... Здравина няма да коментираме Big Grin Все пак е Мерцедес..Здрави са.. Но аз си обичам Волвото повече! Спроед мен бие мерцедеса във всяко отношение!!! Smile)

Абе и двете са АДСКИ ИЗПИПАНИ! Smile))
Поздрави!
[Image: 484509_452300881461379_89247269_n.jpg]
Тази последната снимка ако можеш да ми я пратиш на Л.С. с резолюция по-голяма от 800х600 я пращам директно на десктопа Smile Wink .
Stanchoni Wrote:Тази последната снимка ако можеш да ми я пратиш на Л.С. с резолюция по-голяма от 800х600 я пращам директно на десктопа Smile Wink .

Имаш я колегаSmile) Махнах и номера за да не ти вади очите Smile
Поздрави!
In Flames Wrote:
Stanchoni Wrote:Тази последната снимка ако можеш да ми я пратиш на Л.С. с резолюция по-голяма от 800х600 я пращам директно на десктопа Smile Wink .

Имаш я колегаSmile) Махнах и номера за да не ти вади очите Smile
Поздрави!

Слагам я и за другите в по-голям размер ... Ако някои желае да си я дръпне, няма проблеми..
ivanovsz Wrote:[ATTACHMENT NOT FOUND]

Много много злобни снимки!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: