Волво Клуб - България

Full Version: Пак първи
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Май има хора дето мислят и за безопасността извън колата ..
<!-- m --><a class="postlink" href="http://news.data.bg/9/auto/318826/">http://news.data.bg/9/auto/318826/</a><!-- m -->
Volvo for Live
Голяма кола се очаква да бъде, разгледахте ли променящото се табло на водача, паркинг асистента, панорамния покрив като стандртно оборудване...........................листа е дълъг и накефващ!!!

Поздрави
JMI Wrote:Голяма кола се очаква да бъде, разгледахте ли променящото се табло на водача, паркинг асистента, панорамния покрив като стандртно оборудване...........................листа е дълъг и накефващ!!!

Поздрави
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OFEu8V1Cg-I[/youtube]
Жестоко е Tongue
Хубаво е, че се забелязва свеж полъх в това отношение, след откровено грозноватите, които се монтират в последните 4-5 години на повечето модели начело с S80 :|

Друго, което много ми допада е скоростният лост - също много красив, за разлика от тези, които се монтират на S80 и S60 да речем.
Изобщо отвътре си е едно истинско бижу.
Вижте как се справяме спрямо конкуренцията.....смях Ауди, Мерцедес смях :lol:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Tx0idGHs5kg&feature=related">http://www.youtube.com/watch?v=Tx0idGHs ... re=related</a><!-- m -->

Поздрави
Да, голям красавец е ...


Ev-V50 Wrote:...Друго, което много ми допада е скоростният лост - също много красив, за разлика от тези, които се монтират на S80 и S60 да речем.

Да беше само скоростния лост :lol:

[attachment=22688]

... на мен тоя тип "ръчна спирачка" направо ми вади очите, сигурно е удобна ама.. :oops:
направо е перфектна, когато ти потрябва Big Grin . Аз пък много им секфя за това, че мислят за удобството на човека, който кара автомобила.

Поздрави
И още две гениялни неща външният airbag за предпазване на пешеходците, но и още един за колената на водача!!!
Иновациииииии......няколко производители на коли са обявили, че ще купят патента за въздушната възглавница под капака на двигателя!

Поздрави
JMI Wrote:Вижте как се справяме спрямо конкуренцията.....смях Ауди, Мерцедес смях :lol:
Аааа-а-а-ааа А-класата е супер яка, голям дзвер са избацали Мерцедес.
аз не мисля така, направо си е пълно дърво, особенно вътре. Опитали са се да докарат някакъв спортен дизаин, но..........докато Волвото кърти мивки :twisted: ама съм сигурен, че кьоравите англичани ще се хвърлят да купуват смешните A3 ки и А класите, но...... по добре за феновете на Волво. Това е и мотото на новото V40, ако искаш да се открояваш от тълпата.... Wink
Pages: 1 2 3