Волво Клуб - България

Full Version: Продавам части за VOLVO 460 2.0 бензин
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, реших да се отърва от колата, въпреки, че всичко й е наред, тъй като си взех нова, но преди да я дам за старо желязо искам поне да продам някой от частите й, защото поне да свършат работа на някого. Така, че, ако нещо Ви интересува питайте. Smile
Здравей, мен ме интересуват снимки Smile и евентуално за колко искаш да те отървеш от нея
Благодаря Smile
Ами аз пари много не и искам, просто има проблем още като я вземахме 2000год. със скоростната кутия, 1-ва и 5-та скорост влизат по-трудно. Аз съм и свикнал и не ми е проблем да ги включвам, но не знам дали това няма да те накара да се откажеш.
Ще изчакам и снимките Smile
Пиши ми мейла си да ти ги прикача там. Smile
6. Пускането на снимка към обявата не е задължително, но е препоръчително с цел по-доброто разпознаване на търсения артикул.

7. НЕ пускайте линк към своя обява (снимки) в (от) друг форум - съставете я ТУК! Обяви, при които е налице „линкване“ на снимки и/или цяла обява от друг форум (или интернет автоборса) ще бъдат своевременно модерирани, а при системно неспазване на това правило от страна на автора – директно заключвани и автора им ще получава наказание.


Правилата[attachment=18986]
Извинявам се, ето снимки.[attachment=17516][attachment=18854][attachment=18804][attachment=18520]
Интересува ме жабката. mail: <!-- e --><a href="mailto:vpetkoff@abv.bg">vpetkoff@abv.bg</a><!-- e -->
Ако ще я продаваш на части, мен ме интересуват тазовете. Ако ти се занимава и искаш да се отървеш от тях дай снимки само на тях. На 4 таза - две снимки. От двете страни за да им видя добре състоянието - интересува ме най вече дали имат счупени щипки от вътрешната страна и колко са надрани отвън. С две думи цялостното им състояние Smile