Волво Клуб - България

Full Version: заключване на В40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Христос воскресе

Здравейте съфорумници
нтересуваме при моето в40 1,8 от 99г. има ли опция за вдигане на стъклата при заключване с ключ и задържане на ключа.
И ако няма как мога да направя алармата (сатурн м6) да ги вдигне след заключване
Моята В40 няма опция за вдигане на стъкла, но за да стане това се разходих до майстор (в случая Здравко 850) и след прикачане на модул - ооо чудо - предните стъкла се вдигат след активиране на алармата. Това не значи, че като я изключа слизат, ама мен ме устройва.
Доколкото разбрах има опция и за 4 - те стъкла.
Аз с токовете ще се оправя, не ми е проблем, но не ми се рови из инсталацията да видя има ли опция за вдигане от ключа (защото поне при мен не работи)
Но ако заводско си я няма тази опция това ме навежда на мисълта, че няма и пуснат постоянен плюс до копчетата. А до колкото разбрах моторчетата се управляват с плюс адругия проводник се дава на маса, а когато не се натиска копче и двата пррводника са на маса
Така ли е или грешно мисля, някои ако знае може да сподели
А алармата сам си я монтирах.
npackoBko Wrote:Моята В40 няма опция за вдигане на стъкла, но за да стане това се разходих до майстор (в случая Здравко 850) и след прикачане на модул - ооо чудо - предните стъкла се вдигат след активиране на алармата. Това не значи, че като я изключа слизат, ама мен ме устройва.
Доколкото разбрах има опция и за 4 - те стъкла.
Може да се направи и да се отварят, стига алармата да го позволява .Моята го позволява това през допълнителния канал на който импулса е 20сек. напълно достатъчни дори и едно по едно да се свалят стъклата
Продават се и отделни модули за затваряне на прозорци през сигнала за заключване.