Волво Клуб - България

Full Version: Относно странна обява V50 за 6400лв..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, както си рових във обявите попаднах на тази:

http://www.cars.bg/u656020

Има нещо гнило в цялата тази работа за тези пари...и отдолу забешежете какво пише:

"нов внос!!!колата е с изгубени документи има копие на оригиналите.всичко по нея работи,перфектна е.договаряне на цената,може и бартер за друг автомобил.Става и за части."

А вие какво мислите колеги?
Вчера и аз я видях, има нещо нередно, поне и аз така си мисля. Нали може да си извадиш дубликат на документи ако си ги загубил :?:
dviktor Wrote:Вчера и аз я видях, има нещо нередно, поне и аз така си мисля. Нали може да си извадиш дубликат на документи ако си ги загубил :?:


Ами би трябвало да можеш...все пак може да се случи всичко..както можеш да си извадиш нова лична карта така и документи за автомобила...

Интересното е,че цената е 50% по-ниска от нормалната за втора ръка на този модел......Има нещо 100% нередно, но се чудя какво е...
Прекалено привлекателно звучи за да е ок всичко...

Поздрави колеги..
Най вероятно е крадена...
Tisho Wrote:Най вероятно е крадена...

:!: :ugeek:
То си е написано какво е нередно - няма документи. КАТ регистрират само при наличие на документи, а документите трябва да се издадат там откъдето е купена. След като я продават така значи не са могли да и издадат документ оттам откъдето идва. Колата е само за части, по закон моргите също не могат я вземат без документи.
Мдам имаше едно С60 с проблем в документите, обадих се питах и там ми казаха, че немогат да я регистрират в БГ защото данъка в Италия не е бил платен и нямало как да се плати (най вероятно там е свалена от отчет за бракуване)...та колата на части се продаваше.