Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за лампата на АIR BAG на V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Smile Здравейте колеги,понеже търсих с търсачката,но не намерих това което ми трябва реших да попитам занещите повече от мен.Проблемът при мен е ,че днес след като запалих колата и след като изгаснаха всички контролни лампи по таблото Air bag-а остана да свети.Не съм правил никакви ремонти или други неща по колата просто така от самосебеси не загасна.Въпроса ми е дали трябва задължително да се закачи на диагнстичен кабел или има и друг варянт да разбера от къде идва проблема? Автомобила е V40 1.9 D 2001 година 102 коня.И ако има нужда от кабел и диагностика ,къде бихте ми препоръчали да отида в София?
Колега трябва ти компютърна диагностика за установяване на проблема. И дори след неговото остраняване грешката остава активна и ще трябва да се изтрие. За сервиз колегите ползват масово - BOCK GT1, ще го намериш с търсачката.
Успех
При мен преди години се случи по същия начин, светна изведнъж без никакви забележими причини. След компютърна диагностика се установи, че е дал грешка някакъв датчик на страничната завеса откъм шофьорската страна. След изчистване на грешката, модула не регистрира повторна и повече никога не ми е светвала въпросната лампа.