Волво Клуб - България

Full Version: Проблем с централното
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги днес ми отказа централното ,сутринта беше всишко ок но след работа не иска да отключи от дистанционото.От ключът централното работи ,но кагато отворя вратата алармата започва да бибитка(алармата е оригинална),чудих се какво да правя и махнах модула пот волана за алармата да не бипка.Някой може ли да ме насочи какво да направявя,благодаря предварително.Утре ще преглеждам бушоните,че сега стана късно.
Щом е оригинална алармата - ако е заключено с дистанционното и отвориш с ключа, пищи докато дадеш на контакт с ключа. Ако заключиш с ключа и след това отключиш с него, не би трябвало да пищи. Това установих аз, щом ми падна батерията на дистанционното. Самата батерия е CR2016, дано само тя ти е паднала...
Батерийте бяха пъви сменени.Проблема колега е,че не мога да я отключа с дистанционото.Дистанционото е проверено от алармаджйя работи,
Оригиналното дистанционно при мен винаги отказваше ако наоколо има така наречените 'кучегони' (някакви джаджи дето уж дразнели помиярите с ултразвук). След като се махна от паркинга с тези екстри започва пак да работи. Такъв паркинг е паркинга на Токуда - там винаги ми отказваше оригиналното дистанционно.
joro74 Wrote:Оригиналното дистанционно при мен винаги отказваше ако наоколо има така наречените 'кучегони' (някакви джаджи дето уж дразнели помиярите с ултразвук). След като се махна от паркинга с тези екстри започва пак да работи. Такъв паркинг е паркинга на Токуда - там винаги ми отказваше оригиналното дистанционно.

+ 1 Smile И при мен същата работа, а от време на време и на намиращата се в близост бензионостанция "Еко"
Не е от това ,защото япробвах на различни места ,пред вкъщи ,при алармажията ,пред работата.Все не иска.