Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за кола на изплащане от Мотопфое
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги,

Бих искал да ви попитам дали някой от вас е взимал кола на изплащане от Мотофое. Тъй като разбрах, че можеш да върнеш старата кола, да ти я оценят и да вземеш по-нова на лизинг. Интересува ме, дали може да им се вярва. Например за изминалите километри, които пишат на обявите на колите. До колкото знам, те са единствените представители у нас на Волво и не ми се вярва да злоупотребяват с това, но все пак живеем в България Smile Ако някои има информация за тази оферта, моля да я сподели. Благодаря.
Поздрави Smile
По принцип стара стара ма не много стара, преди половин година им звънях казаха за коли под 10г. че ги изкупуват, карам по спомен....
Здравей колега,
Карам втора кола на изплащане от Мотопфое и съм доволен от коректността им. Настоящата си кола взех, след като им дадох предишната като начална вноска. Първо дилърът дава като ориентир максимална цена на база оглед, кратко каране и сервизната ѝ история (при мен беше обслужвана само при тях, което е плюс). След това, ако те устройва цената, колата влиза в сервиза им за обстоен технически оглед (по мой спонем ми казаха, че се гледали над 90 пункта по списък). След огледа в сервиза, цената, която ти е дал дилъра спада с цената на необходимите ремонти. Ако не те устройва крайната оценка, ще трябва да заплатиш сервизния оглед - около 100 лв. Ако те устройва - е за тяхна сметка. Подписвате приемо-предавателен протокол, изготвят оферта, лизингов план и останалите бумащини и взимаш новата. Процедурата за всичко (поне при мен) трае около седмица.
При взимането на новата кола заплащаш първоначална вноска, такса обслужване на кредита, застраховка ГО и каско, което можеш да разбиеш до 4 вноски. В общи линии е това.
Относно другия ти въпрос, моето мнение е, че може да им се вярва. Повечето, да не казвам всички, по-нови автомобили са обслужвани при тях, което говори за състоянието им. Можеш да разгледаш какво е правено по тях и да питаш какво ще се наложи да се прави в близко бъдеще. Мотопфое не е съмнителна борса на Горубляне и според мен не биха рискували да петнят реномето си с цигански изпълнения, характерни за горублянските "търговци".
Разбира се ако ти не си на "ти" с автомобилите, можеш да отидеш с разбиращ човек при огледа. Преговорите за цената също са възможни както при всеки друг търговец.
Успех с избора и ако имаш въпроси питай, ще се радвам ако мога да бъда полезен Smile
Колега YoYo, много благодаря за изчерпателния отговор. Може би другата седмица ще се разходя до "Сливница" и ще ги попитам на място. Смятам, че офертата си заслужава и, ако всичко се развие по план, може и да се сдобия с някоя по-нова колица Smile
Поздрави.
За нищо Smile Успех в избора и ще чакаме скоро да пуснеш тема "да се похваля с..." Wink
Между другото, предполагам, че и другите му колеги са така, но аз съм много доволен от работата на Димитър Димитров. Много е отзивчив и каквито и въпроси да съм имал, дори да са извън покупко-продажбата, винаги е много отзивчив. Като влезеш в сградата на оказиона, неговото бюро е точно срещу входа.
Добре де, аз защо имам спомен че заменките стават само с по-нови коли...както е била твоята 2006г.... по стара кола от 2001г. мисля че няма да вземат!
Не гарантирам, но ако разгледаш сайта им, има и доста по стари коли, които предполагам са се озовали там по този начин Smile миналата година имаше дори Трабантче Smile
Взимат и по стари. Единствения проблем е дали ще ти хареса цената, на която ще я оценят.
Здравейте, колеги.

Да поизтупам прахта от темата. Обмислям варианта да отида да видя на колко ще ми оценят колата и да взема някоя на лизинг от тях. Но, както прочетох по-нагоре, имаше опасения, че коли по-стари от 2001-вав може да не ги вземат. Някой да е ходил скоро и да има по-скорошна информация?
Даже и 22 годишни предлагат Wink <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.motopfohe.bg/mp_auto.php?make=&model=&o_categ=&fuel=&gear=&price_from=370&price_to=4270&year_after=1969&year_before=2012">http://www.motopfohe.bg/mp_auto.php?mak ... efore=2012</a><!-- m -->
Pages: 1 2