Волво Клуб - България

Пълна версия: новото XC70
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3 4
Volvo zapo4va da prili4a na FORD.Izgubi se dizaina na VOLVO.Mnogo kofti.
Volvo zapo4va da prili4a na FORD.Izgubi se dizaina na VOLVO.Mnogo kofti.
Здравейте,

новото Волво XC70, си е направо брилянтно, както и всичките останали волва от ново покуление! Волво успя да промени доста остарелите форми и ги замени с нов дизайн, които смело мога да кажа няма конкуренция дори и при далеч по-скъпите конкуренти от Ауди, БМВ и Мерцедес. За качеството мисля е излишно да се говори, всеки който е карал Волво се обедил. Но най доброто при Волво е уникалното мислене, безопасността и иновационния дух.
Истина е че в България има доста хора, които продължават да си приказват за някави си аудита и так нат., които не са лоши коли или не бяха лоши коли, когато Волво изпадна в лош период между 1999 и 2003, но в момента нещата са коренно различни.
След като Хийли моторс купиха Волво от Форд аз лично, очаквам още добри изнанади за хората харесващи марката и неприятности за конкуренцията!


Пордрави,

JMI
Всички нови Волва на нова платформа, проектирана изцяо от Шведите, без намеса на Форд или други хора, които си нямат представа от автомобилостроене. Аз лично се надявам пътя, по-който Волво пое през последните 2 години да възроди марката до най-добрите и дни!
Най - доброто предстои!
Сега, когато карам такова, мога да споделя на всички скептици, че колата е 3 пъти по- брутално направена от 2рата серия и този силует е направо смазващ сравнение дори с Ауди Олроуд, което изглежда като нормална кола, банална като всяко друго Ауди от педи 5 години.

Поздрави
Същото ще кажа и аз.
Тази кола е уникална, толкова удобна и красива.
Моята е 2007, но в момента изглежда ултрамодерна в срвнение дори с модели от 2010-2011 на други марки.
Не може да се сравнява по нищо с предишното ХЦ.
Ей сега отивам да си я измия...
идея за коледен подарък ;-) http://www.motopfohe.bg/mp_auto_details....efore=2013
Не отказвам!!!

Само трябва да си намеря, правилния човек за такива коледни подаръци!!! Smile
JMI написа:Не отказвам!!!

Само трябва да си намеря, правилния човек за такива коледни подаръци!!! Smile

+ 1 :mrgreen:
Здравината и размерът за мен са по-важни от дизайна. Той е въпрос на вкус, а вкусът се възпитава. По Рубенсово време са харесвали мадами, от които можеш да разбичиш по две манекенки.
Размерът няма значение, важното е да е голям. /слонска мъдрост/
Страници: 1 2 3 4