Волво Клуб - България

Full Version: Смяна средна конзола
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги.След 3 месечна почивка от правоуправление на МПС ми предстои да си взема книжката и реших да пооправя стария ръбат воин Big Grin Big Grin .
Става въпрос за 460 B18E .Проблема е че като я взех имаше проблем с вентилатора на парното.Оказа се че проблема идва от студени спойки в управлението на парното и климатика.Отстраних го и сега си работи добре ,но явно и предишния собственик се е опитал да го оправи и в резултат на това пластмасите на средната конзола са доста изпотрошени.Мисля да потърся потърся за да ги сменя но се чудя дали ще стане да се сложи средна конзола със по новия дизайн.Или с други думи да сменя този вид [Image: td-img_0000000911.jpg] с този [Image: 20046_20922.jpg] но не съм сигурен дали ще се получи .
Конзолата става без проблеми,само незнам инсталацията дали ще съвпадне за вентилатора на парното и климатика и аварийните.
И аз за това се притеснявам,също и за жилото което определя въздухопотока.Ако има колега който е правил подобна манипулаация нека изкаже мнение .Поздрави.
Никой друг ли няма мнение по темата Sad Sad Sad