Волво Клуб - България

Full Version: За какво служи копчето "set" на инфо центъра?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Заглавието на темата е достатъчно красноречиво, но ще го напиша и тук - знаете ли за какво служи копчето сет на инфо центъра?
Благодаря предварително!
С него се задава аларма над определана скорост. Заставаш в позиция за speed warning и с натискане на SET задаваш скорост при която таблото започва да пищи.
Благодаря за отговора! И аз предполагах, че е за това, но явно нещо не е съвместимо с моята "машина на времето", защото не реагира при опит за задаване на скорост.
mart0 Wrote:Благодаря за отговора! И аз предполагах, че е за това, но явно нещо не е съвместимо с моята "машина на времето", защото не реагира при опит за задаване на скорост.

То и аз съм с машина на времето :twisted: с присаден инфо-център, но тази функция работи безпроблемно. Настройката е през 5км/ч. и писка зумер в копчето.По спомени до 140км/ч.
Вероятно при теб работи, защото си с Феникс. Аз карам Т4, а тя е с емс2000.
То е функция на таблото. Работи на всякакви двигатели. Имаше някакви условия при които не може да се зададе, но не ги помня. Описано е в книжката, но още не съм намерил книжка на език, който разбирам за Европа.
Аз имам една книжка, но в нея само е отбелязано като функция, не е пояснено как се активира. Ще му направя още тестове. Има вероятност и самото копче да не контактува добре...
как ме е яд, че на моето С60 я няма тази функция, а е удобство...
Leper Wrote:как ме е яд, че на моето С60 я няма тази функция, а е удобство...

Ако имаш темпомат, тази функция се обезсмисля Smile
ем дам ама за всеки светофар да вкл. темпомата...
Pages: 1 2