Волво Клуб - България

Full Version: Моля за съвет.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
:oops: Да тия пусти дизели!!!!
Темата е приключена за сега, взехме волвото пак ще пиша ако имам въпроси.
Колеги имам проблем с волвото, като подам рязко газ прекъсва до към 2000 оборота, после се оправя. Днес свалих свешите на 1ви и 4 ти цилиндър са нормални с лек бял нагар, на 2 ри и 3 ти са черни, сложих нови свещи денсо и пак прекъсва, мисълта ми е бубина ли ще е виновника и колко горе доло е една нова (или втора употреба) и имам една молба ако има някой от форума с такъв двигател и е от Враца или околието да ми драсне едно лично съобщение.
Поздрави
rambovr Wrote:Колата нее за мен....
rambovr Wrote:Колеги имам проблем с волвото, като подам рязко газ...
Поздрави
Пиши малко по-грамотно, ще получиш повече съвети и препоръки :!: :roll:
Добре волвото нее мое но пиша от името на собственика ...
Колега, използвай бутона "Прегледай" преди бутона "Изпрати" и си пооправяй малко постовете.

Така, за твоята кола свещите са САМО ЕДНИ - тези закупени от МП. Миналата седмица купувах - бяха 55 лева. Ако не ми вярваш пробвай сам: сега си си купил свещи ДЕНСО - ок, няма лошо. Ще ги хвърлиш! Ще пробваш с БОШ - и тях ще ги хвърлиш и накрая ще отидеш в МП и ще си купиш свещи. Нооо преди това ще си дал едни пари на вятъра ...

Бобини: Размени ги. Различават се само по буксата за кабелите на свещите. Ако изнесеш чашките на кабелите напред от пластмасата/щипката ще можеш да ги монтираш наобратно. За целта дори не е необходимо да демонтираш бобините (то едно демонтиране - 3 болта ама ...) а само да размениш буксите и кабелите към свещите. Ако проблемни станат другата двойка цилиндри - бобината е виновника. 60 кинтакис. Каква бобина? Потруди се - за бобини и за свещи на S/V40 има над 10 теми.

УСПЕХ
ДА, сетих се да разменя бубините, днес пак ще свалям свещите да видя резултата. В магазина само Денсо ми предложиха и то на цена от 9 лева бройката за това ги купих, но май със старите свещи си работеше по добре.
За свещи,кабеляци и бобини втора употреба не си и помисляй, защото никога няма да разбереш от къде идва проблема.Оригиналните бобини са SAGEM(свещите в МП също),но се предлагат и други марки,като цените варират от 60 до 100 лева за брой в зависимост от модела.
Pages: 1 2