Волво Клуб - България

Full Version: Радиото не свети
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги. Имам следния проблем. Преди време ми се наложи да си сменя радиото поради непоправима повреда с такова от друго Volvo. Колата е Volvo S80 2.5 TDI от 2000г., а радиото HU-801. Та, в началото не ми беше направило впечатление, но онази вечер забелязах че бутоните не светят. Първото което ми мина през главата е, че светлинния датчик не работи. Занесох го на майстор и той каза, че е наред, но проблема може би е в това, че автомобилът не разпознава радиото и затова не му работели светлините на бутоните. Има ли нещо вярно и може ли да се провери някъде, освен във Volvo може би?
Осветлението на бутоните е отделно от радиото, DIM WIRE захранва бутоните директно от осветлението на бутоните таблото. Размърдай регулатора за сила на светене на таблото, може да си го намалил много и бутоните на радиото да не се виждат. Само осветлението на дисплея зависи от радиото. Ако си сменял конектора заради радиото си забравил да вържеш осветлението.

Ако има проблем с кодове и разпознаване на радиото, радиото не свири.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio-car-connector/VOLVO-Car-Radio-Wiring-Connector.htm">http://www.tehnomagazin.com/Auto-radio- ... nector.htm</a><!-- m -->
Благодаря много. Ще пробвам и ще пиша пак.