Волво Клуб - България

Full Version: Централното работи (Алармата не) V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги! От ноември 2011 съм горд собственик на Volvo V40. В началото при заключване от дистанционното сработваше централното и диодчето на алармата светваше.Пробвал съм и алармата-работи, след като се заключа в автомобила отварям вратата и започва да пищи. След като смених акумулатора преди около 2 месеца, забелязах че работи само централното, а алармата не. Четох във форума някаква тема за модул сирена , която била със собствено захранване.Има ли вероятност батерийката да е изтекла и от там да дава грешка на цялата аларма и затова да не светва диодчето на алармата? Или пък при смяна на акумулатора да има някакво обучение на алармата? Компютърна диагностика би ли помогнала в този случай? Чудя се какво да направя първо? Защото за да се стигне до този модул сирена си е бая разправия!
dundi Wrote:Здравейте, колеги! От ноември 2011 съм горд собственик на Volvo V40. В началото при заключване от дистанционното сработваше централното и диодчето на алармата светваше.Пробвал съм и алармата-работи, след като се заключа в автомобила отварям вратата и започва да пищи. След като смених акумулатора преди около 2 месеца, забелязах че работи само централното, а алармата не. Четох във форума някаква тема за модул сирена , която била със собствено захранване.Има ли вероятност батерийката да е изтекла и от там да дава грешка на цялата аларма и затова да не светва диодчето на алармата? Или пък при смяна на акумулатора да има някакво обучение на алармата? Компютърна диагностика би ли помогнала в този случай? Чудя се какво да направя първо? Защото за да се стигне до този модул сирена си е бая разправия!

На мен ми свети лампичката, централното(дистанционното) ми работи перфектно, но не ми пищи . В край на сметка брат нали ти заключва. И да почне да свири днес кой обръща внимание на алармата?
По принцип си прав! Но нали искат работеща аларма за КАСКОТО? Аз от тази гледна точка! Пък не ми се слага сега някаква китайска алармичка за по 50-60 лева с монтажа около 100-те лева.
За мойто каско нямаше проблем. Съмнявам се някой да гледа дали ще ти пищи. Прави си не те бърка това. Само излишни пари ще даваш.