Волво Клуб - България

Full Version: Покупка на Volvo S80
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,
Нов съм във форума и предварително се извинявам,ако съм нарушил някои от правилата. Така, сега по темата. Търся си кола за около 2500-3000лв и едни познати ме насочиха към Volvo S80 2.4i 140 к.с, автоматик със десен волан, почти не е карана в БГ. Тъй като не съм карал до сега тази марка Ви моля да споделите впечатления, относно възможни проблеми(серийни дефекти), цена при смяна на ремъци и масла. Цената на колата е 2600лв(цена само за мен) и мисля,че за друг такъв висок клас автомобил няма да намеря.
Купувай смело, имаме нужда от коли за части :lol:
Ееее тигре това е грубо Big Grin
Нещо много евтина ми се вижда тази кола, макар и с десен волан.Също и че е автоматик.Най-добре да я закарате в Мото Пфое и да и направят диагностика.Като за начално облужване приготви си едни 5-6 стотака и то само за масла(и на скоростната кутия), ремъци, кабели,свещи и т.н. .Ако си приготвил само толкова парички за купуване на кола от този клас то поддръжката и за в бъдеще ще ти дойде нагорнище.Частите на са никак евтини.Гумите са от 16-ки нагоре и т.н.

п.п.Гледай Тигъра каква усмивка ти е сложил.
Пропуснах да отбележа,е колата е докарана на собствен ход, но не е карана 7-8 месеца и няма регистрация. Гумите ми изглеждат с добър грайфер. Има ли някакви усложнения при регистрирането на десния волан и евентуално колко ще струва?
На гумите не гледай само грайфера, а основно DOT-a!
atanas lulov Wrote:кат изисква смяна на фарове=европейски стандарт...евтина кола ,но с много скъпа поддръжка...
Нищо не изискват, сестра ми живее от 8 години в Англия и докара на баща ми рено с десен волан и абсолютно нищо допълнително не са искали за регистрация с БГ номера от това което е необходимо за кола от Италия например. говоря за София окръг, другаде може и да се правят на интересни
А има ли някакъв проблем,че е с най-слабия мотор за модела?
Проблем няма, ама на това купе му отиват по-големите мотори говорим за вървенето.