Волво Клуб - България

Full Version: Покупка на V40 1.9 или 1.8 ????
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,Предстои ми покупка на В40 и само не мога да реша дали Дизел или бензин с газова,навивам се на дизела че като разход е по малко,досега карам Алфа ромео 1,8 бензин на газ и гори 13,14/100,доволен съм от нея но комбито си е комби а е и красиво отгоре на всичко.
Та въпроса ми е как да различа обикновенния дизел от команреала,а аз искам то4но команреала,гледам по разни програми и нешо немога да стигна до решение как се различават,та искам помощ,или да се спра на 1,8 с газ,кажете кое е по добро а и 95 коня не са ли малко на това купе?

Как е обслужването и как е по ходовата част,скъпо ли е или се търпи,ако може някои да даде и някоя друга цифра за ремонтче и каде ги обслужвате защото аз алфата си я карам при един фен и само там я ремонтирам но ме спечели като клиент.

кажете какво да гледам,кои са и косурите и за колко пари да се пазаря че гледам че има и по 2000 2500 2800,коя е реалната и цена,Благодаря ви предварително,климата как е,осеща ли се много на динамиката,турбото дава ли проблени чедто и тнт,знаете какво имам впредвид,секи си е задавал тези въпроси като е купувал,колко му е данъка,има ли проблеми с ламбди сонди и дебитомери и скъпи ли са че на моята дебитомера е 600 лв.

Надявам се да стана един от вас и да ми дадете добри съвети Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Здрасти, ако ползваш търсачката ще намериш отговори на всичките си въпроси, аз лично го направих преди да реша да се сдобия с в40 1.9 Д 115к.с. и до момента съм доволен. Информация има просто търси. Успех!!!
За тези парички, които си посочил отиваш на бензин и ти си слагаш газовата уредба. Комън рейл в този бюджет няма! Ходова част доволно здрава, е пак зависи, каква лимка ще уцелиш. На тази кола за сега не съм чул някой да се е занимавал с дебитомера. Турбото е скъпичко, но при бензина се слага на по-големи мотори. Мисля, че за теб удачен вариант и за каране и за поддръжка е 140 к.с мотора, който е и атмосферен. Първоначално обслужване 500-600 лв. Тампони на ДВГ и амортисьори са малко по-сериозен разход, който евентуално ще ти се наложи да направиш за в бъдеще по колата. Използвай търсачката за тази кола е писано толкова много че чак в чудо ще се видиш докато прегледаш информацията. Успех Wink
jorkata66 Wrote:Здрасти, ако ползваш търсачката ще намериш отговори на всичките си въпроси, аз лично го направих преди да реша да се сдобия с в40 1.9 Д 115к.с. и до момента съм доволен. Информация има просто търси. Успех!!!
Търсачката да позволяваше 3буквени търсения щеше да е супер... V40 не върши работа :Р