Волво Клуб - България

Full Version: Разпадащ ключ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги, ключа взе да ми се разпада. По-малко от всеки ъгъл взе да пада пластмаса. Имам чувството, че скоро ще остане в ръцете ми само пирона. Дайте идеи за разрешение на проблема. Имам ключ, но не обучен, само отключва колата. Има ли начин да използвам само чипа след разпаднат ключ, или някакви други идеи. Казаха ми да поставя чипа до патрона и да паля с новия, но не знам дали ще стане. Честно казано не ми се дават 100-150лв за обучение на нов. Идеи?
Извади си ключ без чип в заготовка с 'чекмедже' за чип. Разрежи стария ключ и сложи чипа в новия.
....ясно, а можете ли да ми кажете къде се намира този чип/в крой край/ имам предвид да не го изгубя докато се разпада ключа
С червено съм маркирал къде живее в оригиналният ключ.
Благодаря Жоре, а по принцип мислиш ли, че е закрепен по някакъв начин в оригиналния ключ. Имам предвид като се тръгне да се отделя да не се нарани нещо?
Не, просто е залят. Вътрешността на ключа е от мека пластмаса, нещо като гума.

Моят се разпадна отдавна и бях останал само с металната част. първо бях залепил чипа за метланата част, после си направих само ключ и монтирах чипа. На снимаката са заготовките на ключарите. Червеното "чекмедже" отзад е мястото където се слага чипа.
Благодаря много Wink
Мддам нали и аз сменях ключовете за да си направя направо сгъваем и минах през тази манипулация свали го внимателно гуменото покрития с един макетен нож примерно,и после то не е точо се води ''ампула'' вземи и леко по леко ще трябва да разрежеш и самата пластмасова заготовка на ключа, защото самата ампула е обвита с гума и не може да излезе лесно...