Волво Клуб - България

Full Version: Двигатели на S40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Днес се ровихме из Cars.bg и попаднах на една обявя много странна Big Grin <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars.bg/u667552">http://www.cars.bg/u667552</a><!-- m --> ...... До сега не бях чувал за бензинов двигател на Волво с 90 к.с. Има ли изобщо такова нещо ?
Производствено няма, но като като й гледам как седи предния капак и сменените фарове, като нищо може да е сменян и двигателя... Отделно не е 2003-та, поне 99-та.
Странно - предната броня е от преди фейслифта..задната- от след фейслифта.Десния стоп е ''фейслифтов'' , левия е от преди фейслифта.Тая кола е бая съмнителна.Иначе съм гледал и на други обяви - виждал съм S40 с написан 1.7i двигател.Често и бъркат мощността ако е 105 коня те пишат или 100 или 101 коня.Ако е 140 - 143 пишат.Абе всякакви джамбази.
Интересна колица Smile , след малко ще звънна да разпитам за нея Big Grin
Питай ги изобщо затваря ли се предния капак Big Grin
Ей ама съм гад ... чух се с човека и взех да го разпитвам за колата. Викам гледах в интернет такъв двигател няма - тоя вика аа незнам даже с къв мотор е , така е написано просто, може и да е така както си го гледал. Питах за парктроника , щото пише че има - взе да увърта, ми май са се объркали нещо като са пускали обявата. Питах и за подгряването ... не беше сигурен , накарах го да иде до колата и да погледне. Казах му кои копчета да гледа - вика еми празни са, има вика една дупка тука над тях, значи и пепелник няма, касетофон също нямала а пише стерео. DSA няма също. Питах за стоповете - вика еми сигурно са го счупили и е сменен. На стълката пишело 2002г. Питах за предната броня и капака, измънка че е имало "някаква интервенция" и най вероятно за това е сменена. Каза че незнае каква броня на каква година отговаряла. Капака бил затворен. Ел стъклата са само отпред. Накарах го да види и врътките на климатроника - вика едни малки кръгли към 2см и малко, значи по табло е от новите.
Абе незнам ама има нещо , може да е сбирщайн от няколко коли знам ли . От начало тръгна нахъсано ама колкото повече питах, толкова повече омекваше .
:twisted: Бе някакъв тотален сбирщайн е... Самия преден капак е преди фейслифт или поне маската. Задния капак като гледам с това лъскаво копче е от модел с дръжки на вратите в цвета на купето (а тази не е), които са след 2002-та. Струва ми се, че издатината пред чистачките обаче я няма, както е преди фейслифта.
Освен да събираме залози и да направим експедиция до мездра, да видим последно що за чудо е това - 2002-а със стари части или 98-а с нови :lol: Наистина ми е интересно, какво може да се е случило на горката, за да се сменят толкова неща, че и дори на кръст...
А тя на всичкото отгоре е и с десен волан Big Grin . Искат и 2300 ??? Тия са доста луди