Волво Клуб - България

Full Version: България !!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Докато се ровех из YouTube,com попаднах на този клип [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83pe-QD7jXg[/youtube] и доста се замислих , на къде отива тази държава ?!?!?!?!?!?
Колега, направо настръхнах, когато гледах клипа... за жалост за всички ни точно такова е положението в нашата Родина... Sad Ще спра до тук с коментарите, защото ще напиша неща, които ще накарат модераторите да ми изтрият поста.
Поздрави и обичайте Родината си !
Има една друга "закономерност", която тепърва ще разцъфва. И ние трябва да бъдем готови за нея, а именно, че тепърва ще се мешим, ще сливаме кръвта си с чуждоземци и че ще делим "собствената си паница" с пак такива. Това е практика не само у нази, а по цел свет. Но не сме пикантни, все още.

Келешата от клипа не ги познавам, но с удоволствие бих се "запознал". За да си "поговорим" на Ти. Нека има смелост да ми го каже право в очите и сам.., а аз ще го "нахраня" тъй както не е бил до га е сукал.

Имал съм взимане/даване с Ром и смея да твърдя, че е бил по "джентълмен" във всяко едно отношение от много Българи, които познавам. И сред нас има много " не чиста паплач". И затова подем с малцина обикновено е неуспешен. Ще използвам един цитат от подписа на един приятел.

"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

..ако желаете да поговорим за България преди, но и сега.
Скъпи приятели ,въпреки че ме вълнува темата
съгласете се ,тя не е за форума.
Изпълнявам молбата на Марчо

mar7ooo_92 Wrote:Заглавие: България !!!

Искам да се извиня за темата която пуснах,нямам за цел да изострям отношенията в сайта или да провокирам какъвто и да било расизъм. Исках да се наблегне върху положението на държавата и политиката в нея. Защото има много турци и роми които работят и живеят като българи по тъзи причина не искам да бъда криво разбран с пускането на темата. Аз обичам България, но мразя моментното и положение, не затова са се борили дедите ни. Ако може това съобщение да го сложите в темата да не се засегнат хора.