Волво Клуб - България

Full Version: Не издържам...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги искам да споделя с Вас моята мъка която от известно време ме мъчи...
Да ви кажа честно с голям мерак се регистрирах във клуба, с голям мерак си купувам някой други дребни неща с марката Волво, с голям мерак и желание станах клубен член. И всичко това заради голямата ми привързаност към марката. Казвам към марката защото когато се регистрирах не познавах никой.Сега познавам доста от вас, едни лично, други от форума, трети от скайп и фейсбук.
НО ми писна, вече от дразгите който се получиха последно време...
Отварям си този сайт, първа тема караници между съфорумците, отварям си фейс (ВКБ) пак на първо място спречквания.... Не ви ли писна какво делите ? Престанете вече, големи хора сте. Съберете са ако щете в един парк и си разяснете каквото имате по-между си.

Големи дразги между Кангалов, Мишо и Терзиев.
Извинявам се,че ви споменавам (може и срещу мен да се обърнете с нападки знам ли...) Познавам и трима ви бегло...
Но повярвайте ми сигурен съм, че на никой не му е приятно като си отвори ВКБ. Да гледа как форума на любимата му марка се самоизяжда.
Като си имате дразги,спречквания ("общи любовници"в кръга на шегата) си ги оправете между Вас.
Клуба е за обединяване на симпатизантите на марката VOLVO ако сега се бях регистрирал и видя за какво става на въпрос, нямаше повече да влезна тук.
Пак се извинявам,че ви споменавам по-горе тримата, но тези дразги се въртят главно около Вас.
Спрете се бе хора, утрешния ден ще се видите на улицата и какво ще направите? Ще се биете ? Едва ли ...
И аз като всеки друг предполагам имаме някакви спречквания с някой съфорумец, но един път сме ги изявали казали сме си каквото сме си казали и до там ... всичко приключва.
Моля ви спрете с тези неща, кой нещастен админ, кой лабилен човек, нека си остане назад във времето и да си продължи/м/те/ в по-спокойна обстановка. Където няма да го има това напрежение... имам чувството,че клуба в един момент ще избухне ама в буквалния смисъл като бомба! Дано греша.
На скоро имах и едно лично, в което се гласеше, "Мисля, че страниш от мен и си против мен. Защото познаваш човека Х а аз не го харесвам...
Някой от Вас може би си спомнят в една от темите когато yogi479 ми направи "забележка" , че защитавам Кангалов за това,че е спечелил Ендурото.Ами кой нормален няма да го подкрепи? Тук не става на въпрос защото го познавам а защото е направил нещо за НАШАТА марка.
Не оставайте с впечатление, че съдим хората по това дали ги познаваме или не, а с това какво са направили. Ако някой друг беше спечелил щях него да защитавам, защото е положил усилия,труд пък и средства.
Не искам да се цепите на това кой кого познавам, не искам и да заставате едни срещу други, не искам да ставаме по-малко хора в този клуб.
Искам да се оправите или поне да не занимавате пространството с това ( знам,че никой не ме кара да чета на сила или да съм в този клуб).
И все пак предполагам, че ще има доста хора който ще ме нападнат. Предполагам и много неща не са ми ясни които стават помежду ви.С тази тема изказвам моето мнение за Вас по-големите, по- мъдрите аз съм едва 20 годишен младеж, който просто иска един процъфтяващ клуб. Знам,че с нищо не съм допринесъл за него, и може би искам много, но ако се обединим работата ще се получи.

Сговорна дружина планина повдига

Поздрави Виктор.
Цъкам : "Харесва ми" Smile
аз подкрепям на пълно разсъжденията на Vin_Diesel_9_0
пускал съм подобни теми ,но ефекта им за съжаление е много кратък
Доброволно, но с BG марка
(може всички да не виждате темата ,тя е клубния затворения форум
писал съм я след дрязги между клубари )

Лятото дойде ,време е всички да се заредите с положителна емоция и енергия .
Всички на които носа им пречи имате шанса сега по времето на Европейското първенство по футбол ,
да се навикате пред телевизора в къщи и да разтоварите напрежението.
Ще се радвам с темата на Vin_Diesel_9_0 да започне помирението
и да изтрием глупавите неразбирателства във форума .
Приятен уикенд приятели
Аз също бях писал в някоя от 10-ките теми и общо взето бях написал 1 към 1 с поста на колегата Vin_Diesel_9_0, но за съжаление нищо. За съжаление все повече и повече почвам да страня от клуба (не че някога съм бил много активен), но на всички ни е достатъчно натоварено ежедневието, че като влезнем във форума или ФБ или на среща да се натоварваме с дразги по между си :!: Вместо да се веселим, да се разнообразяваме от напрегнатото ежедневие то все се говори кой какво не бил направил, кой крив кой прав и т.н. Наистина е време да се разберете като големи хора :!: Мисля че на всички им писна да слушат/четат кой крив кой прав, обиди и т.н. Напълно е нормално да има отлив на колеги когато има постоянни дразги!
НЕ забравяйте с каква ЦЕЛ сме в този клуб :!:
П.П. Силно се надявам да си стигне до разрешение на проблемите :!:
Подкрепям напълно мнението на колегата Vin_Diesel_9_0 . Искрено се надявам тази тема да не е предпоставка за нови спорове .Ще помоля модераторите по никакъв начин да не допускат спорове поне тука .
Ето затова говорим от много време !
Забавление и приятелска атмосфера!
Само дето УС не позволи на Терзиев да се намесва в работата му, както той правеше преди 2010 г.
Без да има право и да носи отговорност за това . УС си свърши работата и сега ГТ не може да се примири с това. Пак да напомня че той беше предлаган ДВА пъти за член на УС по заслуги, и ДВА пъти той си даваше самоотвод!
Какво да се направи оттук нататък, за да се изчисти пространството от кавги ?
Ами вижте кой ги създава и нека с общи усилия причинителите да не бъдат допускани тук.

ВКБ наброява в момента 72 души !

Да стъпим на тази основа от 72 души, представени на последното ОС от 32 присъствали с 4 пълномощни и да гледаме напред ! Да подкрепяме , без да се месим повелително в работата на избраните ОТ НАС хора в новия УС - Кире, Вильо,Раднев,Антон и Златко.

От мен имате пълна подкрепа на човек милеещ за този клуб, човек бил 4 години в управлението му и познаващ и добрите и лошите страни на процеса.

Ако и другите засвидетелстват своята подкрепа , както на ОС, така и сега в труден момент създаден нарочно от нищото, няма кавга дрязга или търкания между когото и да било , които да ни попречат да се чустваме добре тук. Независимо , че на някои не им изнася и водят целенасочена политика на разделение - всички знаят за кого иде реч.

Помнете тук сме за да се забавляваме , да си помагаме и да се ртадваме на това ,което сме .
Само 72 души , но аз пък вярвам в тях !!!
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ И ЗА ВСИЧКО,ако моята реакция към един човек,не толкова към един админ е допринесла за Общият Негативизъм в този форум.
Моля придържайте се към правилата и добрият тон.(нека да не се счита за отстъпление).
Тук наистина се забавлявахме и много неща вече не са видни,защо,как и заради кого се е случило.
Винаги съм бил за купона и доброто разбирателство,както и за истините,които се случват.Винаги ще давам отпор с каквото и както мога срещу интригите и Обсебването на едно пространство в името на ТЪРГОВИЯТА.

ТУК ТРЯБВА ДА ВЪРВИ КУПОН ,а не дреебнави хора с болни фантазии(може да причислите и мен към тях,но от другата страна на забавлението),от години да тровят ВОЛВО ОБЩЕСТВОТО и да не дават възможност и стимул за развитие.

Пак призивавам,спрете с личните ИТРИГИ,защото Те не са мои,но реагирам съвестно и по чест към всичко случващо се.
Аз не правя бизнес във форума.Помогнал съм на много хора и то без пари.Няма да споменавам за другото,което сме сторили с ОТБОРА и момчетата,и няма да търся нищо от никой,който не засяга интересите на този Клуб и Тази ФЕНСКА маса.
Кой както иска,така да го тълкува,дори да е последният ми пост в този форум.
Ще споделя и нещо лично :
1.Защо се отказах от клуба,защото и на мен за 5 години ми дойдоха в повечко Интригите.
2.Защо не уважих Общото събрание,след като милея толкова за него : Уважих го с прочетеното послание от мен.
3.Не искам да се меся на никой и на никого в бизнеса,но му пожелавам да не се меси в делата на Едно Отворено Общество и да спре с интригите си.
4.Бях заявил,дори и на стената си във Фейсбук : Ще продължа да обичам тая марка и да се забавлявам с нея,защото ми допаднаха хората и самото качество на Автомобила.
И това си е мое мнение,което доказах с момчетата на пистата.
5.Ще се върна в тоя клуб,след като видя едно истинско развитие,а до тогава си оставам НЕВЕРОЯТЕН ФЕН и ще подкрепям всяка инициятива,за неговото развитие и постигане на Общото ВЕСЕЛИЕ.
6.Мога да го сторя ще Утре,но не мисля че всичко трябва да опира до плащането на един членски внос,за да си сред хората и да се забавляваш.
Kangalov Wrote:...

Хайде, аз ще направя една крачка напред, за наше всеобщо благо. За благото на клуба, за благото на форума, за благото на всички фенове и мирът по между ни, нека бъдем единни :!: ..защото само тогава сме истински силни и полезни не само на себе си, но и на другите.

Кангалов, хайде да си стиснем ръцете, макар и за сега виртуално, но ти го обещавам, че ще го направим и на живе. И двамата допуснахме грешки и двамате си поизстървахме нервите и казахме неща, които не бива. И Аз и Ти. И въпреки всичко, Аз те Уважавам, защото не си "мека Мария". Имаш си собствени позиции и умееш да си ги отстояваш. Не "ходиш" по чужди мнения, а си имаш свое собсвено.

Имам си и своя лека интерпретация, защо Аз с Теб или Ти с Мен (..няма голямо значение) не можах/не можа да намерим компромис и да се помирим, преди да си кажем думи "тежки" и то публично. И ако до тук все изглежда, че аз изреждам едва ли не само кусури, то не е така. Защото именно заради написаното по горе желая да имам поне познат такъв до себе си. А за повече съм винаги готов...

Amigos :?:
Мартине,не го приемай лично.Никога не съм кроил неща срещу Теб.Виждали сме се на живо и сме си стискали ръцете.И както Ти каза,пак мога да стисна ръката Ти,защото няма какво да делим,освен ЕДНО ПРИЯТНО ИЗЖИВЯВАНЕ ПО СРЕЩИ.Пак мога да Те наснимам,както и Ти мен.
Ще се реадвам да се видим.Често идвам до Испания или близки до нея страни.Можем да се видим и там.Но това не е заради ИНТРИГИТЕ или кой къде се е видял.А заради това,кой кого и как е усетил.
Ако не желаеш да се видиш с някого(не Визирам теб и другите ми познати),има начин да го изразите но не и във Общото Виртуално пространство.
Не е задължително дори да му влезеш в кръвната група и да му изпиеш млякото....(СПАМ).
Важното е при всяка среща дали на живо или във Виртуала,всеки да разбере,че срещу него стои личност,която може да реагира.Кой по бавно,кой по бързо ,не е от значение.Все пак не сме родени еднакви,но можем да намерим пътя чрез Лични съобщения или други комуникации да се раберем и да не Тровим Обществото.
И да не използваме това което имаме на ЛИЧНИ или действително видели се,за да казваме после : "Ама той каза така и ме Обиди" ,той ме заплаши или ме принуди.....
Да не плетем ИНТРИГИ,а просто да се забавляваме,защото клубовете по интереси са именно за това.Те не са ООД или ЕООД и да им се кланяме на услугите ,които предлагат.
Услугите които се предлагат в този клуб са:
1.Забавление.
2.Моменти на споделяне,със вече опознали се хора.
3.Взаимопомощ,но не срщу пари,а кой с каквото може.
4.Не на всяка цена да търсим изгодата и да злоупотребяваме с хората.


С това пожелавам лека и спокойна вечер не само на МАрти.

Pages: 1 2 3