Волво Клуб - България

Full Version: Инфо за карета на V40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги, опрях до смяна на карета - външни . И двете са за боклука. За да знам какви да търся ми е необходимо малко информация.
Въпроса ми е знаете ли с колко външни и колко вътрешни шлици са каретата на колата от профила ми ?
Има само един размер за тази кола (V40) и нито една марка не пасва. Първият път си взех на GLO - зъбите на ABS опираха в датчика на ABS и трябваше да подлагам шайби за да повдигна датчика. След това си взех тези - <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ebay.co.uk/itm/VOLVO-S40-V40-1-6-1-8-2-0-16V-95-99-OUTER-CV-JOINT-KIT-/170686870142?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27bdbaf27e">http://www.ebay.co.uk/itm/VOLVO-S40-V40 ... 27bdbaf27e</a><!-- m --> и трябваше да пиля челната страна защото при затегане на болта колелото блокираше.

Съвет от препатил - остави на майсторите да се оправят за да не търчиш като ненормален с шублер по магазините.
Проблема е че ще ги заръчвам от една морга... и нямам сметка да ходя лично.А и не ми се играе да свалям старитеи да броя и меря, но явно няма друг начин.
карета от морга? ти сигурен ли си ?
Напълно . Защо ?
защото вероятността това каре да е по зле от твойто е много голяма. а и още повече че ще ти го пратят без да го видиш(аз така разбрах) си е неоправдан риск и пари естествено. това не е капак или фар, това с каре от морга за мен е все едно да отида и да взема ангренаж и ролки от морга. ако я е карал някой "раладжия" да е въртял гуми смятай каретата в какво състояние ще са. и сега да са ок, но колко?след 10 000км пак ли ще се занимаваш с карета.
поздрави
Разбирам те колега, човека дето ще ги праща съм вземал и преди неща от него и са били читави. Сега проблема е че и той не е сигурен дали ще паснат. За състоянието, щом няма луфт и нарушена циментация ще карат Smile , а и за цената си от 40лв двете ме устройва за момента.
Търсих и не намерих сигурна информация все още, само знам че за след 98 не стават на тия от преди 98 . Някой няма ли читава информация под ръка?
Това е за твоята кола. Има разлики в полуоските и вътрешните карета, но външните са еднакви за всички 40ки до края на 1998ма.
Мите, ела до мазето с шише ракия и ще ги преброим, може карето и за юрнек да тиго дам да си мериш понего Wink