Волво Клуб - България

Пълна версия: Съвет за S80
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте Wink

Планирам скоро време да добавя към автопарка ми и s80.
И съвсем случайно ми попадна тази обява: <!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337257163562217&f1=details">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details</a><!-- m -->

Доста добре изглежда, но никаде не се казва колко коня е и колко литра е мотора. Според Volvo трябва да е 2.0l 235hp но не съм много сигурен в това. Някой може ли да ме просвети по този въпрос?

Другото което искам да питам, ако някой е карал или е имал досег до s80 ца какво да гледам при евентуален оглед? Освен да мина през сервиз за диагностика?
Някой има ли и представа за често срещаните проблеми при нея?

Бих искал да събера малко мнения преди да съм дал парите Wink

Благодаря Smile
Като гледам си има временни номера Smile което е отлично. Записваш си час в Мото Пфое за оглед на ходова част и тест на системата с VIDA.По номера на рамата ще ти кажат на колко км. е влизала за последно в оторизиран Volvo сервиз.И като ти кажат че е на 400 000 или нещо подобно веднага може да се почва пазарлъка с продавача.Поне ще можеш да я покараш да видиш дали ти харесва.От Горубляне до Люлин Мото Пфое е 17 км перфектно за тест драйв.