Волво Клуб - България

Full Version: Чукане и тресене във В70
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги!
Наскора като пътувах ми се появи едно чукане в дясно под краката на дясностоящия и тресене на колата пак така отдясно!Проверих няколко неща от вътрешно каре на полуоската и висящия лагер, който е до него да баланс на гумите!Това почукване беше уж изчезнало и днес отново се появи!Подавам газ и чуква, пусна газта пак чуква а тресенето го прави на по - висока скорост около 80 км/ч и нагоре!Ходих на майстор уж да диагностицира - и той не е сигурен дали карето или лагера или даже можело да бъде тампон на магарето и дори стъбло на амортисьора! Моля ви дайте помощ, акъл, съвет за сервиз или каквото и да е ! Колата е Волво В70 2.4 бензин 170 к.с.!
Благодаря предварително!
Колеги повредата са оказа вътрешно каре на полуоска!Лошото е обаче, че се сменя цялата полуоска, а тя е цифра!Така, че търси се полуоска дясна за волво в70 2.4, 2001 г., 170 к.с. ръчни скорости!Колегата just_vanko1 опита да помогне с полуоска, но неговата се оказа по-различна от моята!Пускам и снимка!Моята полуоска е тази отдолу.Благодаря предварително!А какво ви е мнението за рециклиране!На много места хвалят този Жан до окръжна болница в София!Ще се радвам да чуя и мнения за това!Благодаря!
[attachment=25089]
[attachment=25088]
[attachment=25087]
точно с такова рециклирано вътрешно каре съм минал 40 хил. км. сигурно ще може и още ..
Колеги очаквам оферти за полуоската и още мнения относно рециклирането на вътрешното каре?
Колеги приключих въпроса с полуоската!Рециклирах вътрешното каре в една работилница до зоопарка!Шест месеца гаранция мисля че е добре!Така че администраторите може да затварят тази тема!