Волво Клуб - България

Full Version: Дайте съвет....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги след около месец подскачане на предницата ми дойде ред да сменя амортисьорите. Искам сега да ви запитам от къде, какви, вид отстъпки имаме ли към магазина който ще предложите и т.н. Аз съм се спрял на MONROE REFLEX двойно действащи газови амортисьори с 3 години гаранция. Колега от форума си сложи на скоро такива и мненията които чух, че са по-твърди и т.н. за мен са само мит, возят си перфектно и колата сякаш е по-стабилна.
За това се чудя дали и аз да не си взема такива? Бихте ли препоръчали вносител от който уж да е по-малка вероятността за менте.
Предлагаха ми DELPHI на които категорично отказах. Също и BOGE но цената ми се стори твърде висока ... 250-280 лв. за един брой ... чакам вашите мнения.
Предварително Благодаря.
Поздрави Виктор
На едната ми кола от 2001г. съм с SACHS ,наскоро ги тествах на стенд и са на 77%,като нови.Моят съвет е тях или на BOGE си вземи,вярно по скъпи са но за нашите пътища са перфектни.МONRO не са лоши амортесъори,но са слаби.Няколко по сериозни дупки ако уцелиш и пак ще трябва да ги сменяш.
Ако си решил да вземеш Монро,мисля че можеш да го направиш тук : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.tech-co.bg/magazini/pleven">http://www.tech-co.bg/magazini/pleven</a><!-- m --> или тук : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.tech-co.bg/magazini/veliko-trnovo">http://www.tech-co.bg/magazini/veliko-trnovo</a><!-- m --> Wink . За отстъпки не съм сигурен дали има,но можеш да си направиш устата,пък знаеш ли какво може да излезе Wink Smile .
Миналата година смених предните с газо-маслени Монро. Проблеми нямам, но евентуално при следващата смяна съм решил да сложа маслени. Не съм сигурен че газовите ще са добра идея в тия пътища, сигурно ще втвърдят много предницата... А относно Монро Рефлекс в последно време чувам доста противоречиви мнения...
В крайна сметка ще бъдат оригиналните на волво и така няма да се чудя какво ще стане :mrgreen:
най-добре е така...