Волво Клуб - България

Full Version: Намаление на части от МП
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги може би днес са качили на страницата си промоционални цени на части за Волво до изчерпване на количествата.Дано някой да търси някоя част попадаща вътре в списъка.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.motopfohe.bg/read_text.php?tid=172">http://www.motopfohe.bg/read_text.php?tid=172</a><!-- m -->
Колега, имаш ли представа "S40/V40 -2004" дали значи "за модели до 2004" или "за модела от 2004"?
До 2004 !
Е какво за Волво само маслото ли е.....?
Обявиха промоционални цени на услуги и части за VOLVO и в МП Люлин където се обслужва VOLVO се изпокриха като мишоци. Звъна им вече един час да знам дали да ходя до тях, а от там никои не вдига никакъв телефон. Само се включва някакъв секретар и по натам същото - нищо! УЖАС - това е България в услугите!
Който иска да се разхожда до МП в тези горещини и да си губи почивния ден във "фурната" на вън. За какво са им тези обявени телефони???
Айде на щоритеееее:
9468839 ЩОРА RH 2 S80 -06 73,08
Абе вярнои ли е, че МП е гръцка фирма?
Ходих до МП. Ядосаха ме, че не вдигат телефона. По добре да си бях седял в къщи на шезлонга с некой готин коктеил в ръка. Направили са си инвентаризация и си продават залежалите преоценени стоки така, че пак да спечелят. Има обаче уловка в тази далавера, ако си купиш нещо от тях те трябва да ти го монтират за да ти дадат гаранция 1 година независимо, че за някои части гаранцията може и да е по голяма. Гаранцията е била от VOLVO, а не от производителя на частта който може да ти дава и 2 или 3 години. МП ти прави кръц на другите годинки от гаранцията на производителя. Натоварва те с някаква безумна сума за монтаж и после като се удари чертата частта изобщо не е ефтина и с 1год. гаранция вместо 2 или 3 год.?!? За някои чисто метални части може и да има изгода, ама за някои части които са бъкани с електроника и седяли повече от 5год познаите какво е станало с електролитите на кондензаторите и дали дадените части ще работят качествено продължително време. Един електролитен кондензатор който не е работил дълго време или въобще не е работил, просто "изсъхва" и прави аномалии.
Ако купена част от МП не е монтирана от МП няма гаранция!!! Цената на монтажа е излишно да казвам, че е доста висока, а и някои неща се монтират елементарно, а други не чак толкова трудно. Чудят се как да "зарибяват" хората лятото, просто са факири на тема "ела ми да те изпапам"!
bandido Wrote:За някои чисто метални части може и да има изгода, ама за някои части които са бъкани с електроника и седяли повече от 5год познаите какво е станало с електролитите на кондензаторите и дали дадените части ще работят качествено продължително време. Един електролитен кондензатор който не е работил дълго време или въобще не е работил, просто "изсъхва" и прави аномалии.
Да бе това да не ти е телевизор Юность...
Още повече, че електролитните кондензатори в автомобилните модули се броят на пръстите на едната ти ръка...
Виж дефекти от неправилно съхранение на електронни модули съм виждал не веднъж, влага, моркси климат и т.н.

bandido Wrote:Ако купена част от МП не е монтирана от МП няма гаранция!!! Цената на монтажа е излишно да казвам, че е доста висока, а и някои неща се монтират елементарно, а други не чак толкова трудно. Чудят се как да "зарибяват" хората лятото, просто са факири на тема "ела ми да те изпапам"!

Което си е напълно в реда на нещата. Ела си купи от мен някъкъв електронен модул, който го вграждам в цяло изделие и си го монтирай сам и после пак питай за гаранция... Wink
Всичко си е търговия, а в нея винаги има привкус на измама :lol: Търговец, който не умее да лъжи, не е Търговец :!: Който се е занимавал в тоя бранш, ще ме разбере за какво говоря. Wink
Pages: 1 2 3