Волво Клуб - България

Full Version: Въпрос за пружинен код на Т4.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги, някой запознат ли е какво ще рече кода от снимката по-долу? Знам, че кафяв-кафяв е sport, но това ми бие на жълтеникаво повече, а информация за такова не намерих. Smile

[attachment=25155]
Колега от пролетта имам яки проблеми със задни амортисьори и пружини. На какви ли не нюанси на цветовете на пружините се нагледах. Аз понеже първоначално бях с нивомат със синя пружина в последствие сложих стандартно окачване с пружини сиво/розово и накрая пак ще се връщам на нивомата, та цветовете къде по избледнели, къде са по друга таблица за цветове приети и общо взето всичко беше малко "с допускане/приемане" на цвета. Направи измерване на пружината - диаметър и дължина в ненатегнато състояние и ще се ориентираш в обстановката. Аз мисля, че цветовете могат да се приемат за кафяво/кафяво.
Благодаря за мнението, колега! Я кажи ти ли взе промоционалните нивомати? Smile
mart0 Wrote:Благодаря за мнението, колега! Я кажи ти ли взе промоционалните нивомати? Smile

Радвам че, че съм ти бил полезен колега! Да, аз взех промоционалните нивоматни амортисьори още същия ден като пуснаха обявата. Цената беше изключително изгодна 460лв за двата, иначе струват 1990лв. Както се казва дойдоха ми "дюшеш". Сега до морето ще е по различна возията от тази с газовите. В момента даже си имам и един резервен нивомат от темата <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=22242">viewtopic.php?f=11&t=22242</a><!-- l --> . Тази седмица ще ги слагам нивоматите и ще пусна тема в Продава се за газовите задни SACHS амортисьори с които съм в момента. Те са нови, само на 350км. са, били са на колата два месеца и половина и имат още остатъчна гаранция 1година и 9месеца. Газовия амортисьор може да се види на предпоследната снимка в посочената тема. Темата е от 21 май така, че съвсем са си нови и запазени. Ще пиша подробно за тях в Продава се!
Big Grin
Удари кьоравото, колега! Smile Да са ти честити! Я кажи колко ти взеха за смяната, да се подготвя психически. Smile
Благодаря, колега. Тоя път ще си ги сменям сам, че от толкова "майстори" психика не ми остана. При нас цените вървят от 30 до 60 лв. за амортисьор.