Волво Клуб - България

Full Version: Кой е любимият ви Футболен отбор ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
То няма и за какво да се караме, както се казва"На умряло куче нож не се вади", а те всички наши отбори са умрели. Дори да срещнат чужд отбор, който скоро е научил от коя страна се рита топката и от него ще паднат :twisted: !!! Ама така е, защото още от малки трябва да ги учат, че идеята на играта е да се вкара топката в противниковата врата поне един път повече :mrgreen: :twisted: :mrgreen: Поздрави на всички все още останали фенове на футбола!
Попитали един обикновен зрител:
-Какво ще кажете за българският футбол?
А той:
-Мога ли да иазползвам нецензорни думи?
-Не
-Тогава нямам какво да кажа...
Аз лично от БГ отборите преди бях за ЦСКА, но в последните 3-4 години не съм за никой. Достатъчно са ми другите проблеми, че да си тровя нервите за някакви манекенчета дето не излизат от дискотеките!
Колкото до чуждите отбори от както се помня винаги съм бил фен на Манчестър Юнайтед, а от както почна Бербатов да играе за тях гледам да не изпускам да ги гледам, на за съжаление Съра му е..а мамата и на него последната година.....
100Y0 Wrote:България-ЦСКА
Великобритания-Арсенал
Испания-Барса
Италия-Милан
Германия-Байерн Мюнхен
+1
Slavy Wrote:Ц С К А по рождение, но напоследак "Разочарован Ц С К А-р"
Иначе - Barcelona, Barcelona ole ole ole!!! Big Grin
+1
bg_tiger1978 Wrote:На мен навремето в една игра във форума ми изтриха сума ти мнения на футболна тематика, защото не е прието да се изразяват футболни пристрастия, Вие сега цяла тема пуснахте :lol: Ще Ви дърпат ушите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това е защото си объркал отбора Big Grin -приятелска шегичка

НОТИНГАМ ФОРЕСТ
СПАРТАК Варна
Скрита сила -Мъдрево
Колеги за пръв път попадам във форум в който се говори за футбол и няма псувни и обиди, с този културен диспут ме убедихте още веднъж ( за кой ли път), че с присъединяването си към този клуб не само не съм сгешил, но и съм се запознал с улегнали, културни и трезвомислещи хора, а не с някакви дрисльовци ( извинявай те за израза), които използват форумите само за да псуват и обиждат с което явно избиват някакви комплекси. Още веднъж БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА. Колкото до футбола вие сте казали всичко което и аз мисля, а любим отбор вече нямам, вече имам любими футболни срещи които уви за съжаления, вече са минало.
forestmen Wrote:Колеги за пръв път попадам във форум в който се говори за футбол и няма псувни и обиди, с този културен диспут ме убедихте още веднъж ( за кой ли път), че с присъединяването си към този клуб не само не съм сгешил, но и съм се запознал с улегнали, културни и трезвомислещи хора, а не с някакви дрисльовци ( извинявай те за израза), които използват форумите само за да псуват и обиждат с което явно избиват някакви комплекси. Още веднъж БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА. Колкото до футбола вие сте казали всичко което и аз мисля, а любим отбор вече нямам, вече имам любими футболни срещи които уви за съжаления, вече са минало.

Благодарим за ласкателните думи ,надявам се никога да не се разочароваш от Форума и Колата Smile
bg_tiger1978 Wrote:Е след, като няма проблем да се казва, кой за кой е ще си призная и аз...
Няма проблем за любимия... Wink
Cavalera Wrote:
bg_tiger1978 Wrote:Е след, като няма проблем да се казва, кой за кой е ще си призная и аз...
Няма проблем за любимия... Wink
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: Wink
Pages: 1 2 3