Волво Клуб - България

Full Version: Продавам Волво 760 2.4 дизел цял на части
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Както може да проверите, дотук съм пуснал за продажба един бензинов двигател и Волво 940. И двете коли(дизела, продаващ се в тази обява и 940-ката) останаха на семейството ни наследствени от баща ми.
Аз също съм голям почитател на марката, но тези коли са прикалено големи за мен. Имам намерение малко по-напред във времето да си взема някое Волво седан.
Та нека продължа по същество... Колата се задвижва от 2.4 литров турбодизелов двигател и има всички екстри за модела си - ел. стъкла, ел. огледала, подгряване на седалките, шибедах, ABS, климатик, серво, хидравлика. Самият автомобил е в движение с малки забележки, но поради старият си модел мисля, че е по-добре да се продаде на части. Това, обаче не означава, че не бих го продал цял ако някой проявява интерес.

[attachment=25384]

[attachment=25383]

[attachment=25382]

[attachment=25381]

[attachment=25380]

[attachment=25379]

[attachment=25378]

[attachment=25377]

[attachment=25376]

[attachment=25375]

Дебитомер
[attachment=25372]
Дай малко повече инфо за 760-ката, колко пари и търсиш, има ли кулер, на колко км. е мотора какво му е състоянито, колко коня е, климата работи ли!!!
Като гледам няма кулер и трябва да е 112 коня.
Също така забелязах че е с М46 кутия, а не автоматична.
Колегата stvri е прав за за кулера и конете. Не мога обаче да кажа какъв модел е тая трансмисия, но да, не е автоматик Smile
Тази кола заводско е с бензинов двигател, но преди 5-6 години сложихме дизеловия, тъй като беше на доста добра цена, а и имаше тогава смисъл да се кара на нафта. В момента той(двигателят) работи с електрическа горивна помпа, защото двигателната е развалена. Други забележки по мотора няма. Турбото си надува добре Иначе колата е на 157 хил. км.
До миналата година климатика работеше, но сега фреона е поизпуснал и не работи. Предполагам е нужно само пълнене.
Капака и тавана са пребоядисвани(беше им се поизлюпил лака), по другите части с боята и лака също всичко е наред.
Тъй като тази година не е правена застраховка и не е минат преглед(което съответно ще е разход за купувача), ме устройват 1200лв.
Ако колата се разпродава на части, имам интерес към някои неща от двигателя, но мога и да изчакам ако някой колега ще я оглежда като цяла кола.
Привет!
Ако обявата е все още активна, интересувам се от калниците, предни мигачи и фарове, предна броня. Не можах да намеря телефонен номер за връзка, така че оставям моят: 0888/ 924 293.