Волво Клуб - България

Full Version: Покупка Volvo XC70
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Здравейте колеги! Нов съм във форума, но имам желание да си закупя въпросната кола от заглавието, тъй като мой роднина има такава и е много доволен като цяло. От няколко дни основно в мобиле.бг гледам подобни автомобили и съм се спрял конкретно на една от тях. По-конкретно на тази <!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11339611360812077&f1=details">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details</a><!-- m -->. Ако някой от вас има какво да сподели ще се радвам на мнението му и особенно на нещата свързани с това към каво да си насоча вниманието по време на огледа. Благодаря Ви предварително. Поздрави!
Изглежда много добре, двигателя е много добър - мощен и същевременно икономичен, задължително я закарай обаче в мото пфое за диагностика ако ще я взимаш! Успех
Благодаря за бързия отговор. Обаче ми се струва че километрите са над 200хил. а не както е обявеноSad
Колата няма подгряване на седалките, или поне няма копчетата.
Пак според копчетата съдя че е с активно окачване. Те са го и писали.
Добре изглежда, но едва ли е на тези километри.

Качи я на компютър, за да се види как е електрониката, турбо, дебитомер и т.н.
Прегледай ходовата част.
Аз също имам огромни съмнения относно "реалните" километри. Моят съвет е да си я прегледаш и да използваш твоето усещане и обща култура как ти се струва автомобила. Доли снощи се рових в немското мобиле и аутоскаута и рядко имаше 2005-2006 V70-ки под 250К. Освен проверката в МП или някой майстор бих те посъветвал внимателно, спокойно и бавно да си огледаш всички дреболии по колата - копчета, пластмаси, тапицерия, таблото, вратите, всичко което се отваря около багажника, пробвай всички ел. неща, чистачки, фарове, запалката, телефона ... Ако можеш да я караш пробвай и круз контрола дали работи. Добре я огледай, защото не са малко пари, а аз съм се парил точно от неработещ круз контрол (другите бутони на волана за музиката работеха), също така фаровете светеха ниско, защото беше скъсана една жичка, която даваше инфо на компютъра за наклона на колата и трябваше сам да го оправям. Така че колкото повече я огледаш, толкова по-добре ще се чувстваш после Smile
Къде трябва да са копчетатаза подгряване и какво значи активно окачване въздушно с два режима ли е и как мога да установя дали има проблем с него? Благодаря предварително!
Копчетата за подгряване са 2 (за всяка седалка) и са точно под тези за запотяване и размразяване на предното и задното стъкло. Тази има голям черен кух бутон там и затова е съмнително, че има подгряване. Щом са написали нека да ти го демонстрират Smile Ако няма - искай да смъкнат цената с 3 бона, защото имаш хемороиди и разчиташ най-вече на тази екстра целогодишно Smile (шегувам се)

Активно окачване принципно значи, че се регулира само в зависимост от товара в колата и разпределението му. Примерно, ако натовариш много задницата, не би трябвало колата да "кляка", а окачването да се втвърди и пак да стои водоравно. Има и модели, позволяващи ръчна настройка на височината на окачването в зависимост от това дали ще караш оф роуд или по пътя. За ХС70 не знам как стоят нещата ...
electronics Wrote:Здравейте колеги! Нов съм във форума, но имам желание да си закупя въпросната кола от заглавието, тъй като мой роднина има такава и е много доволен като цяло. От няколко дни основно в мобиле.бг гледам подобни автомобили и съм се спрял конкретно на една от тях. По-конкретно на тази <!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11339611360812077&f1=details">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details</a><!-- m -->. Ако някой от вас има какво да сподели ще се радвам на мнението му и особенно на нещата свързани с това към каво да си насоча вниманието по време на огледа. Благодаря Ви предварително. Поздрави!

Подгряване на седалките няма. Просто няма начин да има подгряване на седалките и да няма бутоните за включването на въпросните рюлтани. :mrgreen:
Активно окачване... Има ли бутони близо до въздуховодите над радиото? Ако е с такива амортисьори би трябвало да има там три бутона.
Гледайки по снимките си мисля, че CD чейнжъра ( вграден е в радиото - 6 диска) има някъкъв проблем.

И като напишат така всички екстри... без да знаят какво значи за този модел всички екстри... Абе търговци... :roll:
HU-650 със CD чейнджър ли е ?
Не виждам такива бутони на радиото.
А за активното окачване мисля че е бутона долу в ляво. "Four C"
Здравейте отново! Вече притежавам въпросното волво. Много съм доволен. На пръв поглед всичко е много добре от към техническата част на колата, но все пак има някои дребни забележки, които ми предстои да оправя. Та така директно на въпросите касаещи нещата по купето: 1.Лявото ел стъкло при вдигане без намеса се сваля до долу-ако не го оправя до ден ще снимам как се държи, -2.На мултиволана не работи дясната половина и 3.Навигацията не излиза. Надявам се ако някой е имал подобни проблеми и знае тяхното решение да сподели, предварително благодаря за което.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7