Волво Клуб - България

Full Version: Музей на калпавото производство
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги, не открих подобна тема, а ми се струва, че не е излишна.

Ще започна темата с накладките, които си купих вчера. Те са на небезизвестната марка Textar. На едната накладка пружината липсва. Явно качеството и при Textar е останало в миналото...

[Image: dsc0193edv.jpg]

[Image: dsc0190ed.jpg]

[Image: dsc0191ed.jpg]

[Image: dsc0195ed.jpg]
И аз съм с такива и съм доволен,но на един приятел феродото направо се беше отлепило от накладката... Sad
Ако накладките за закупени от легален магазин,чийто касов апарат е свързан с НАП, клиента пуснал темата пази касовата си бележка...,няма начин закупената стока да не може да бъде върната! Ако някой хора не знаят какви права имат като потребители в Република България - проблема си е техен Wink ,вдигането на "излишен шум" в интернет пространството е несериозно!
Благодаря за вниманието.
Не основателна нападка Кире. Ти как ще докажеш, липсващ елемент след закупуването и изнасянето на стоката от магазина? Това не е деформация или явен и виден дефект нали! В случая по скоро забележката би трябвало да е насочена към повече бдителност при покупката и проверка на стоката! А иначе темата не е излишна!
Като професионален купувач на мнжество авточасти ще посъветвам всеки съмняващ се , при покупка да отваря опаковката и да прави оглед на стоката на място в магазина - по този начин и това за което Кире пише и това за което Жорката коментира ще се избегне !

Иначе TEXTAR са много сериозна марка накладки !!!