Волво Клуб - България

Full Version: Смяна на ремък и съединител - къде?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Трябва да сменя ангренажния ремък и съединителя. Цените в МП са доста солени. Дайте съвет къде мога да направя смяната качествено и на приемлива цена?
Ами............ в Македония има един много добър сервиз! Ще ти изпратя координати, ама първо напиши ти от кой град си та някой да ти помогне!!!
Прощавай! София.
Колегите от София къде стееееееее ?????
Ами аз съм си поръчвал съединителя от ebay (LUK - заедно с маховик), има го споменавано някъде по темите. За сега се държи 1 година, цената в МП е доста по-сериозна (марката е същата). Иначе смяната на съединителя и ремъците съм правил в сервиз bock gt1 и съм доволен от oтношението и свършената работа.
Моите волвенца си ги поддържам във ВИП сервиз - срещу билата на Младост. Определено съм доволен от обслужването, а цената му ми се струва разумна, но все пак зависи кой какво разбира под понятието разумна цена.
Днес ми смениха ангренажния и пистовия ремък в bock gt1 при Жоро (за съжаление така и не го питах за фамилията му). Всичко беше извършено прецизно и в срок. Цената беше разумна (не я съобщавам, защото може да бъде фирмена тайна). Мисля, че ще ходя пак там.
Благодаря на всички отзовали се!
Ремък не съм сменявал още, но предстой съвсем скоро да го направя. Колата се поддържа в сервиз "К и Т Консулт" , намира се да кажем в Люлин, по пътя за Божурище след отклонението за Банкя точно срещу техномаркета се завива в дясно. собственика на сервиза е бивш технически директор в МП машинен инженер с отличен немски и доста контакти. Има необходимото оборудване и се справя според мен добре. Цените за мен лично не са високи. 0878444267 - Кирил Чернев.