Волво Клуб - България

Full Version: купувам вътрешно каре за volvo 343 1,4 бензин
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
на колата ми пише volvo 340 GLE, седан е, карбуратор, изглежда точно като volvo 360, 1,4 двигател.от Стара Загора съм. В разни сайтове видях комплект полуоска с каре,но пише, че са за двигател 2,00 и са сравнително скъпи. Някой случайно да има само вътрешно каре? може и да е с полуоска в краен случай...
Не че нещо,но за какво каре и полуоска става въпрос - колицата не е ли със задно предаване? Мисля че се бъркаш нещо колега.

:roll:
Задни полуски - еднакви, 4 карета - външни и вътрешни - еднакви.
Общо два вида полуоски и карета на серия 3 на Волво.
На всяко 340 или 360 - за самата кола двете полуоски и четирите карета са огледално еднакви!
благодаря за полезната информация. колата в КАТ е записана Волво 343,но такъв модел седани няма... в никакви каталози не мога да намеря Волво с двигател 1,4 седан. намерих един комплект полуоска с каре с външен диаметър 94 мм и 24 вътрешни зъби от към диференциала. Опитах се да премеря моя външен диаметър с подръчни материали и май е 94 мм , не съм сигурен с 1-2 мм. В обявата всички модели от 300 сериите са изредени , включително 343,но са писани с 2,0 двигатели.и хечбеци и седани. А аз съм 1,4 . аз дори се съмнявам да има хечбек 2,0 двигател. Та въпроса ми е дали като е предназначено за моя модел,но е за различен двигател и различни конски сили, карето ще стане за моята кола?