Волво Клуб - България

Full Version: 740GL на части
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравеите Arrow Вовото е 85 набор ,с времето са сменени доста неща.Всичко си е налично,но стоповете и чистачки на фарове си ги оставям за моето.Никелираните лаисни са в много добро сьстояние ,и никоя не липсва.Каквото ви интересува,питаите.Ще отговарям за сьстоянието .То на вси4ко сьстоянието е много добро,с изключение на някои пластмаси по салона които са напукани и рьжда в долната част на врати и прагове. Idea намира се в София.Скоростите са М47,без киматик,стькла-рьчни.[attachment=27324][attachment=27323][attachment=27322][attachment=27321][attachment=27320][attachment=27319][attachment=27318]
здр с какъв мотор и тн е колата пиши малко повече подробности!
чочко Wrote:здр с какъв мотор и тн е колата пиши малко повече подробности!
Arrow мотора е дизелов,атмосверен,засега е резерве Wink
Arrow
Arrow
Здравей интересува ме цена за алтернатора ?
stefpetkov Wrote:Здравей интересува ме цена за алтернатора ?
Arrow 50лв.
Пролетна промоция,ходовата част-по левче килограм,скорости М47-100лв,метални джанти с хубави тасове-80лв.комплект!Врати капаци и брони,по 50лв.може и сериозна отстьпка за комплект!
Колега интересувам се от задното окачване . Премери на кантара моля те алуминиевите щанги големите в какво състояние са ? Стабилизиращата щанга от купето към деференциала и носачите на деференциала . Също така ми трябват 5 или 6 шпилки от главините и задните амортисьори .
Щангите са добре ,на тях няма какво да им стане.но не сам разглобил ока4ването за да видя по добре тампоните им как са.от другата седмица ще разглабям.
Pages: 1 2 3