Волво Клуб - България

Full Version: Относно Волво S60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги мисля скоро да се присъединя към форума съпричастно,но първо ще задам няколко въпроса.Ще съм благодарен на тези които бъдат искрени и изразят квалифицирани мнения и оценки за това на което направих оглед миналата неделя.Колата я запалих чух и изфорсирах няколко пъти след като поработи мотора не можах да я карам защото беше адски сняг и тя беше замръзнала.дори не можахме да я чистим за да видя под капака как е.Но съм се разбрал с човека когато омекне времето да отида да направя тест да покарам и видя как се държи.моля за мнение от вас и ако е възможно да ме насочите каде да наблегна какво да гледам слушам и наблчдавам.Относно форсирането на снега не остави нищичко отзад което мисля че е добре.ЕТО ТОВА Е АВТОМОБИЛА:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11349894913932655&f1=details&slink=1gslg0">http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1gslg0</a><!-- m --> Smile
Здрасти колега ,колицата изглежда много добре на тия снимки,които явно са правени лятото.Това ,което аз бих те посъветвал е ,докато я караш, се заслушай за шумове от предното окачване ,а също и от волана при спряло положение/като завъртиш волана малко и го пуснеш рязко/да не се чува чукане,визирам луфт в рейката.И най-вече след като я покараш и е загряла ,слез и докато работи се заслушай до предната лява гума дали не клопа маховика много.Имам предвид да изолираш дизеловия шум от рязко метално чукане.Според мен това са по-важните неща ,на които да обърнеш внимание...,а и се оглеждай за някакви грешки по таблото ,ако имаш възможност и дай газ на 3 или 4 скорост до към 3500 об/мин, трябва да има тяга още от ниските обороти и да се развърта равномерно.
Здравей колега, първо много добре си се насочил към модел и двигател според мен! Колицата си изглежда просто перфектно. Най-важното е обаче да я закараш в мото-пфое за една диагностика - струва си да дадеш някой лев, но да си сигурен че няма да изскочи после някоя неприятна изненада... Цената според мен си е много добра, а и този цвят е страхотен... Успех с покупката!
Това което е редно и правилно да се направи преди покупка е да се направи един цялостен оглед + компютърна диагностика задължително,за да можеш да видиш и нещата които не с виждат (токът например).Ако си от София,диагностика има на много места,но отсей Smile
Здравей аз ходих преди 2 месеца да гледам тази кола.Човека е много разбран всичко точно дадеми да я карам обаче след като тръгнахме и аз почнах да я настъпвам и след 2,800 оборота ми светна жълтия триъгълник и колата влезна в сервизен режим и ми заби предницата и не може да подаваш повече газ,пуснах газта стигна 40км и колата се оправи после пак натиснах и тя пак същото.Човека каза че е ходил с нея до морето и не дала никакав проблем искаше да скрие проблема аз нему казах че ми забива и т.н.Като почнахме дасе пазарим той ми свали 800лв без никакъв проблем.Внимавай много като ходиш да я гледаш.УСПЕХ
Да ,и аз това имах предвид ,много е възможно да е запушена геометрията на турбината ,тампоните на мотора да изпускат вакуума,или в най-лошия случай - проблем в горивната система/дюзи ,помпа и т.н./
За посочената обява за колата вече пише: Търсената от Вас обява е изтрита или не е активна. Навярно колата е купена! Да е честита! Успехи на собственика й!!!
Благодаря за отговорите .Аз ходих и карах и купувам на колата и няма нищо а а колегата дето казва че светва първо не е триъгълник а свети долу в дясно като и набиеш газта системата STC когато почне да върви исключваш и ходи търси предницата на къде тръгва в тоя сняг вчера.А ако имаше грешка за това което казва колегата щеше да си седи запаметена на борда а то няма нищо такова.Колата върви на ужас .Ще помоля ако може да ме ориентирате от къде да си купя части за обслужване качествени говоря за ремъци ролки филтри и колко пари да приготвя пък и кой би ми обслужил колата качествено и бързо.Благодаря Ви :-)
Да разбираме, че си я купил? Ами да ти пожелая много да те радва, и безаварийни километри.
geshuin Wrote:...Ще помоля ако може да ме ориентирате от къде да си купя части за обслужване качествени говоря за ремъци ролки филтри и колко пари да приготвя пък и кой би ми обслужил колата качествено и бързо.Благодаря Ви :-)
Е па, Брато ние не моеме гадаем ти од каде си, па да те насочиме со автомеханичар :mrgreen:
Pages: 1 2