Волво Клуб - България

Full Version: Бандажна гума за С40
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,обмислям да слагам ГИ на моята С40 98г. Бутилката мисля да я слагам на мястото на резерваната гума,но проблема опира в това,че резервната гума е доста голяма и нямам намерение да я държа в багажника.Някой може ли да ме посъветва дали да става бандажна гума на Волвото от друга марка кола Опел примерно и каква по-точно да търся?
Шведите са сметнали колко трябва да е големината на резервната гума /патерицата/. Малка - голяма, това е! Гледай като търсиш резервна гума да е с размерите на окачването на твоята кола /централен отвор, диаметър на отворите, брой отвори, ЕТ и цолаж.
Благодаря зя отговора колега!А бих искъл още да попитам къде се продават тези бандажни гуми,тъй като не мога да намеря в нета и ефикасни ли са спрейчетата за спукани гуми,който се продават в магазинчетата,защото обмислям и като вариант да карам само със такова спрейче ако не мога да намеря бандажна гума? :o
Не си купувай спрей, защото в България се цепят гумите, а при това положение спреят не е ефикасен.
Цепят значи срязват умишленно! :o Това ли имаш в предвид колега? А иначе при други ситуации примерно влезла видия или пирон в гумата ефикасен ли е този спрей?
За нещата за който става спрей това е по добро - <!-- m --><a class="postlink" href="http://motozone.bg/tubless-tyre-repair-kit">http://motozone.bg/tubless-tyre-repair-kit</a><!-- m -->.

Два пъти съм настъпвал болт по нашите магистрали - отваря дупки по 1 см, които нямат оправяне. В България без резервна гума не става, даже ми се е случвало да ми трябват две :-).
Цепят се имах предвид, от ръбовете на дупките в процеса на движение.
А къде продават такива бандажни гуми не мога да намеря по моргите засега? :o
В Мото Пфое :-)
dimitar76 Wrote:А къде продават такива бандажни гуми не мога да намеря по моргите засега? :o

Колегата Юли/ufo07/ продава такава бандажна резервна гума на цена от 50лв. Можеш да го питаш дали все още е в наличност. Поздрави!