Волво Клуб - България

Full Version: Нека да се похваля :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги! Най-накрая след доста търсене и малко чакане, се сдобих с капачка за чистачката на задното стъкло. Много ме дразнеше липсата и. Хората от Англия се съгласиха да ми я изпратят до България и ето днес си я взех. Да ми е честита и никой да не изявява желания да ми я краде! Както се казва - понякога ни доставят удоволствие малките неща. :mrgreen:

Ето я и нея, бая голяма е:

[attachment=27582]

[attachment=27581]



Поздрави,
Иван
Привет колега,
никой не смята да Ти краде нищо не струващата капачка(поне от тук пишещите).За това се борим,да има толерантност,а не взаимо заменяеми откраднати части.
Да ти е кеф да си я ползваш и да до-тунинговаш колицата си(че голяма генерация си спретнал :mrgreen: ...Ф 100 лева,за твоята колица ...глемо искарско дефиле...
Нищо лично и аз си купих поредната капачка за фароумивателите на 60 ката,ама и бедните требе да живеят нали ?ь
Други се разделиха със фарове,трети със чистачки,а четвърти направо им запалиха колите и некои и други работи....Те такива ми ти неща се случват по Европейска БГ...
Здрасти. Не знам как да ти приемам думите спрямо генерацията като, че ли долавям някаква ирония или нещо подобно. Що се отнася за това с краденето. Не е баш нищо струваща. Но каквато и да е има хора, които ако нямат без проблем биха си свалили от нечия кола. Аз не съм такъв и не казвам, че някои от форума е. Имам познати, които без да им пука биха си свалили нещо стига да им трябва. Какви дефилета колега, имам чувството, че имаш някаква грешна представа за нещата. Сподели си мислите.


Поздрави,
Иван