Волво Клуб - България

Full Version: Система за стабилност на пътя
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
нямаше ги,явно някои ги е свалил незнайно защо.
Най-лесният начин да превъртиш километраж на Волво V40 преди 2000та година е да размениш таблата на 2 коли. :-) Като засече ново табло колата дава право на еднократно въвеждане на нови километри над 100 000. Нормално е да има липсващи крушки за неща, които ги няма (например за теглич или подгревни свещи при бензин), но липсата на крушки за неща, които ги има показва, че някой е имал повече еднакви коли за продаване. :-)
може би си прав.колата я звех от човек които много си я гледа ,но преди него кои знае какво са правили с нея.ама си личи че на мястото на липсващите е имало крушки
Антон купи колата от един човек който се занимава с внос на коли. Доколкото си спомням въпросния човек на първоначалния оглед на колата каза че я е взел от Италия.Сещам се и че не се знаеше на колко километра е сменян ангренажен ремък и ролки и докато я караше Антон също не са сменяни.Ти прави ли смяна на консумативи?
Не съм правил нищо той ми каза че били сменени преди 15000 км.аз съм минал 1500.Ако може да го питаш че леко се притесних.
явно ще се сменят ремък и ролки.Някои на ясно ли е за този модел двигател ремъка колко зъба е 142 или 148 защото видях коментари и така не ми стана ясно точно какъв точно е двигателя е 2,0 16в.140коня.
Може да е и с 2та. Зависи дали е с автоматичен или ръчен обтегач, а това може да се види като се разглоби.
аз това мисля да правя през почивните дни.Предишния собственик явно ме е подвел.
Каквото и да е, ще се сменя.Купувам си ги и си ги сменям ,това е неизбежно.
Сваляш ангенажния капак и гледаш както ти е написал Жоро. Автоматичен обрегач е това т.нар."амортисьорче" на първата снимка с позиция на снимката с номер 15.

[attachment=27673]

Ако си с другия обтегач е позиция с номер 13 на втората снимка.

[attachment=27675]

Вече кои ремък с колко зъба за кой вариант е не знам,но ще проверя и ще ти кажа,а ти виж как стоят нещата при теб. Антон не те е подвел,напротив казал ти е точно как стоят нещата - съгласи се че и ти по същата причина си решил да си спестиш смяната и е разбираемо.
Pages: 1 2 3 4