Волво Клуб - България

Full Version: Среща Стара Загора - 13.01.2013г.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Честита нова година приятели ! За много години ! Заповядайте на среща и 5-ти рожден ден на Волво Клуб България клон Стара Загора на 13.01.2013г. Мястото е паркинга на стадион Берое,а часът е 12 по обяд.Както е казал и великия Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече" Wink . Подаръци във вид на календари и снежанки са добре дошли и няма да бъдат върнати от никого Big Grin .
Здравейте колежки и колеги от Ст.Загора и честита нова 2013година!!! Мислехме с г-н Раднев да изненадаме всички и да направим първата среща за годината в Казанлък, но бяхме пропуснали тънкия момент с рождения ден на старозагорския клон на ВКБ , за което аз лично моля за извинение. Ще дойдем да ви уважим, каквото и да означава това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!! До скоро приятели!!!
Честита 2013 година! Вече стана традиция на това мероприятие да присъстват и гости от София. Ще се радвам да се видим.
Дано да се съберем повече хора да стане по весело. Smile
100Y0 Wrote:Здравейте колежки и колеги от Ст.Загора и честита нова 2013година!!! Мислехме с г-н Раднев да изненадаме всички и да направим първата среща за годината в Казанлък, но бяхме пропуснали тънкия момент с рождения ден на старозагорския клон на ВКБ , за което аз лично моля за извинение. Ще дойдем да ви уважим, каквото и да означава това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!! До скоро приятели!!!

Ще се радвам да ви имаме каквото и да означава това :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
ivanmblaster Wrote:Честита 2013 година! Вече стана традиция на това мероприятие да присъстват и гости от София. Ще се радвам да се видим.

Wink



[attachment=27644]
Stanchoni Wrote:Wink

Idea
И аз мога да се отбия да видим какви ги вършите Wink
И ние с баба Надя ще дойдем да почерпим за внука
Честита Нова Година и от мен колеги! Да сте живи, здрави и съпътствани от много късмет! Ще е супер така като за първа среща за годината да се съберем повечко хора та да ни върви все така. Wink



Поздрави,
Иван
Pages: 1 2 3 4 5 6