Волво Клуб - България

Full Version: Купувам добавките под бронята за S70
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Привет колеги,търся добавките в бронята за S70 99' ,дето са до халогените и в средата. От В70 предполагам са същите и също ще станат.Също така издирвам и халогени. Smile
В средата на бронята нямаш "добавка".
Да,сега гледах насам-натам и се оказа,че са само 2 ,а по средата няма.Smile
Има и в средата . Ето как е при мен .
Средната "добавка" малко ми е паднала но ще я ремонтирам напролет . Зад нея съм сложил парче картон с цел по бързо загряване сътрин.
Да не би нещо допълнително да е слагана тази решетка или си е заводско.При 850-ките на 100% няма в средата, но при С и В70 не съм напълно сигурен.
Не знам колега , леко ми е паднала вътре в бронята . Изглежда ми заводско . Не ми се навежда толкова , напролет като се постопли и като облечем по леките дрехи ще легна пред ( под ) колата и ще я нагодя . Иначе имам V 40 - и там в този отвор е празно , но съм чел че има зимен вариант-там се слага нещо което запушва отвора за да загрява по бързо колата . Значи трябва да има и летен вариант- само решетка да се охлажда .
Сега колата е в бокса - при GT1( къде иначе ) но бих направил още някоя снимка за яснота. Някак си не ми се вярва там наистина да няма нищо , но защо тук в България колите идват без тези неща не знам.
Средната "добавка" си е оригинална и я имат всички S/V/C 70 А относно другите който са в двата края ако не се лъжа ги имам но трябва да проверя. Но са за броня БЕЗ фаровете за мъгла, защото ако имаш такива то решетките са по-малки Smile
След срещата ми с едно ауди А3 (То за съжаление не е между живите Big Grin) си счупих Десен фар, десен мигач и десен халоген, ама най ме е яд, че си надрасках бронята Big Grin Както и да е .. въпроса ми е, че и аз търся тези козметични решетчици (Дясната само ми липсва де), така, че ще е добре, ако има оферти! Smile
armagedon Wrote:Да не би нещо допълнително да е слагана тази решетка или си е заводско.При 850-ките на 100% няма в средата, но при С и В70 не съм напълно сигурен.
А .......НЕ......,200% съм убеден ,че 850- ките имат в средата само ,че трябва да си отделиш 50 лв и да си я купиш.
Че аз досега 850-ка с оригинална решетка по средата не съм виждал,а имам и сумати и каталози!? Дай някакви снимки колега,че да ме убедиш.
Pages: 1 2