Волво Клуб - България

Full Version: Какви крушки да сложа за късите светлини?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги имам питане относно това, какви крушки да сложа за късите светлини. Колата е Волво В40 99г но съм със двусекционният фар и до момента бях със някакъв фалшив ксенон , защото с фаровете го взех и него , но единият неще да пали вече и мисля да ги махам. Та питането ми е какви крушки (Н7) да си закупя?
Благодаря!
Каквито има на бензиностанцията. Всички крушки H7 с разрешение за продажба в Европа трябва да покриват един и същи стандарт, който дефинира цвят и сила на светене. Производителите на крушки от години разработват само ксенон и LED светлини, обикновените крушки получават само нови етикети на старата поточна линия.
Ако питаш за марка според мен си вземи Osram night braker PLUS задължително да са с + защото без него са с по-малък живот. Имах преди такива но без + правеха пътя ден, наподобяваха цвета на ксенон(снежно бял) общо взето от светлина бях много доволен но не и от живота на крушката.
... и + го дават с немного дълъг живот, аз съм с такива и съм доволен, но отзад на спецификацията живота им е по-къс от нормалната крушка.
Аз карам с този ксенон <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=142">http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=142</a><!-- m -->
Подобни комплекти ми изкарват по 15-16 месец това е третия който сменям.
Според мен Cool blue са малко по-добри от Nightbraker. За Оsram иде реч...
А съм с H7 12V 55W Philips Vision и съм доволен от тях. Към 13 лв струва 1бр. в бриколажа Smile
За крушки различни от ксенон от тук <!-- m --><a class="postlink" href="http://drive.bg/index.php?osCsid=6bkr30ham1u8bvuvq23mv0ed56">http://drive.bg/index.php?osCsid=6bkr30 ... q23mv0ed56</a><!-- m --> .
За Филипс конкретно мисля че са най добри цените. Другите марки не съм ги сравнявал.
Здравей, аз скоро си купих Nightbraker+ и си бяха чисто жълти, но светеха осезаемо по-силно!
После си купих Osram COOL BLUE intense с мисълта,че ще свети бяло-синкаво (за фаровете за мъгла- H1) и често казано,не наподобява ВЪОБЩЕ ксенон... но не светят и дразнещо жълто... На мен повече ми харесаха от NightBraker-а честно казано... А за Philips няма смисъл според мен заради високите цени..

Или ксенон или Osram.
Поздрави!