Волво Клуб - България

Full Version: ЗАСТРАХОВКА "КАСКО" - КАКВА?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Привет на всички! От известно време се каня да направя КАСКО на моето С60, събирах мнения и доколкото разбрах, най-безпроблемни са БУЛСТРАД. Вие какво мислите колеги? Също така какво ще ми дадете кат осъвет при сключването на такава? Сигурен съм, че има доста тънкости, с които не съм запознат и се надявам колегите с такава застраховка да помогнат.
Всякакви съвети са добре дошли!

Поздрави! Надявам се тази тема да остане полезна и за други колеги! Arrow
Колега in flames намери си един доверен брокер който да ги следи тези неща и да ти дава най добрите предложения. Аз преди години съвсем случайно попаднах на вече несъществуващата компания ТОПИНС (нещо като SDI) но това брокерче и до сега си ме обгрижва носи ми полиците на ръка ... , като ме ожулиха ме кара до сервиза и обратно абе с две думи - голямо облекчение е!
Иначе сега съм в Армеец, където според него е най добре като функцията пари vs. услуга
bell Wrote:Колега in flames намери си един доверен брокер който да ги следи тези неща и да ти дава най добрите предложения. Аз преди години съвсем случайно попаднах на вече несъществуващата компания ТОПИНС (нещо като SDI) но това брокерче и до сега си ме обгрижва носи ми полиците на ръка ... , като ме ожулиха ме кара до сервиза и обратно абе с две думи - голямо облекчение е! Ако си от Сф на лични мога да ти дам координатите му.


Здравей! Благодаря, но не съм от София колега... от Асеновград съм..иначе и аз съм в близки отношения със служител на SDI и точно от там ми препоръчаха БУЛСТРАД (от тях е нямало проблеми с изплащането на щети) ... Но исках да чуя и вашето мнение като шофьори... Wink
Поздрави.
bell Wrote:Колега in flames намери си един доверен брокер който да ги следи тези неща и да ти дава най добрите предложения. Аз преди години съвсем случайно попаднах на вече несъществуващата компания ТОПИНС (нещо като SDI) но това брокерче и до сега си ме обгрижва носи ми полиците на ръка ... , като ме ожулиха ме кара до сервиза и обратно абе с две думи - голямо облекчение е!
Иначе сега съм в "Армеец", където според него е най добре като функцията пари vs. услуга
"Армеец" при мен е бомба. Паркирам назад, набивам се на ниско забито колче, което не се вижда в огледалата. Звъня на мобилната им група, казвам адреса. Идват до десет минути , е разбира се ако няма и други катастрофи. Гледа, снима документи полица и си заминава за още десет минути. Дават ти картонче, с него на следващият ден ми дават писмо-възлагателно. Отивам в довереният им сервиз, след три дни колата е готова, че даже и автомивка ми правят. Няма пари, разправии, проблеми. Сега за тази година не съм при тях, защото миналата година ги ползвах за щяло и нещяло и ми обявиха същата цена, която се оказа с 200 кинта по-висока от "Уника". "Уника" ми ги препоръча, застрахователният ми брокер, в случая "Адмирал". Прав е Белчев с брокер е най-добре. В крайна сметка оставям по 3 бона на година за застраховки се търсят най-приемливите условия Wink
Един сьвет от човек занимаващ се сьс застраховане повече от 10г - сьбери инфо от брокер/и ,но я направи в офис на застрах компания :!:
Аз доскоро си правих каско във Виктория.Тия Армейците бих ги е..л един по един, мамицата им мръсна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тук сме .Ще помагаме.
Аз съм доволен от Алианц. Има застраховка за по стари коли 7+ или нещо подобно,води се Спестена Премия или нещо подобно.
Вземат ти по малко пари и ако направиш ПТП и си виновен ти само тогава я плащаш тази премията (при мен около 80 лв).
А при щета се дава протокол за постъпване в доверен сервиз в срок от 3 месеца или нещо подобно и не плащаш нищо.Има опция за застраховка с изплащане в кеш по експертна оценка. Но при Волво ако имаш късмет да си намериш частта то шанса да е същия цвят е много малък.И парите след боядисване вече са недостатъчни.
Аз сьм застраховал в "Лев Инс"!Най-малко пари взимат за фул каско,а и сьм чувал от доста хора,че няма проблеми с тях,ама по-добре да не се стига до услугите на застраховател!
Мога де се изкажа относно Булстрад. Недай си боже да имаш щета над определения ти лимит и се почва такова мотане, чакане, разправия че се чудиш защо ти е това каско. Когато се наложи да вземат важно решение служителите на Булстрад просто не могат.
Pages: 1 2 3 4