Волво Клуб - България

Full Version: буфер за s60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ако се сложи буфер в багажника на s60,дали ще се чува и ще варши работа.
vanqvasko Wrote:ако се сложи буфер в багажника на s60,дали ще се чува и ще варши работа.


Ами незнам дали ще върши работа в багажника. Толкова често ли ви блъскат отзад, че да имате нужда от буфериращи съоражения? :roll:
:evil:
много си кисел да не ти се е карала жена ти
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Отговора на въпроса защо тоя задава таквиз въпроси се крие някъде в тълковния речник.
А ако питате за басова тонколона тогава нещата са съвсем други.

Чудно ми е само защо вместо да се замислите на тема какво ме бъзика тоя започвате с нападки на личностна основа?
То е ясно, че имах предвид субуфер.
И какъв му е смисала? Не ти стига оригиналното озвучаване? Или искаш малко "гъзария" тип "гоуф" ? На мен лично ми е перфектно и откъм баси и въобще откъм звук....ако ще променям нещо, ще е или да си сложа по високия клас на HU или ще подменя всички говорители с по мощни и хубави.
Колеги няма нужда от излишен спам! Ако може някой да помогне на колегата с въпроса да помага, ако не има си тема за спам!
На теб може да ти стига оригиналната музика, но на колегата явно не. Това си е личен избор на всеки! Това дали е "гъзария" или тип "гоуф" какво общо има с въпроса на колегата? Дайте малко по сериозно....
Spam: А какво общо има твоето мнение? Казвам, че ако се нагласи добре еквалайзера, нещата стават добре, и звукът се чува вътре, а не от две преки баса.... казвам го защото не е само негов личен избор ами и като потърпевш от такива гъзарии.... живея на централна улица и ми е писнало лятото от гъзета с туби в багажниците и детето ми да подскача от леглото!!!
Все пак се извинявам на колегата ако целта му е просто да си вдигне леко басите, все пак на някой автомобили има фабричен суб бас, но той е при положение, че не достатъчно за самия автомобил нормалните настройки на аудиото.
искам само да вдигна леко басите, нямам намерение да слагам супер мощен субуфер да ме заболи главата, прочетох че s60,s80 имали добра шумоизолация на багажника и субуфера не звучал добре.
Pages: 1 2